V stredu sa budú plniť sny! V hre je až 20 000 €

V stredu sa budú plniť sny! V hre je až 20 000 €

V rámci finálového podujatia Futbalu v meste spoznáme aj víťaza alebo víťazov súťaže 20-tisícový strelec.

Pred bratislavskou Euroveou pôjde v stredu 5. júna o 20 000 €! Takúto rozprávkovú sumu si vykope jeden súťažiaci, prípadne si ju rozdelia viacerí, v rámci Druhej šance 20-tisícového strelca, ktorého na fortunaligové trávniky v ročníku 2018/19 priniesla Únia ligových klubov spolu so stávkovou spoločnosťou Fortuna SK.

Mr. Zero v bráne počas fortunaligovej sezóny 2018/19 obstál. Niektoré strely síce skončili za jeho chrbtom, no prémiu 20 000 € si ustrážil. To znamená, že ani jeden z 96 exekútorov, ktorí sa zapojili do polčasovej súťaže 20-tisícový strelec, nepremenil všetkých sedem pokusov, a teda nestal sa 20-tisícovým strelcom. Preto sa stávková spoločnosť Fortuna SK rozhodla usporiadať tzv. Druhú šancu. Do nej sú pozvaní všetci súťažiaci, ktorí sa do 20-tisícového strelca už počas roka zapojili. "Prémiu vo výške 20 000 € sme sa rozhodli rozdať niektorému zo súťažiacich. Je to krásna suma, ktorá môže zmeniť život niektorému z nich. Verím, že Druhá šanca bude zaujímavá," hovorí marketingový špecialista Fortuna SK Andrej Čillík.

  

Mr. Zera nahradia figuríny

Všetci pozvaní exekútori, ktorí na Druhú šancu prikývli, prídu 5. júna pred OC Eurovea. Durhá šanca sa koná v rámci finále Futbalu v meste. Pravidlá budú jednoduché, každý súťažiaci bude mať k dispozícii 10 lôpt a jednu minútu na to, aby nastrieľal čo možno najviac gólov. Na bráne bude pripravená plachta a živého Mr. Zera nahradia figuríny, aby mal každý súťažiaci rovnaké podmienky na zisk prémie.

  

Fortuna SK 20 000  určite rozdá

Stávková spoločnosť Fortuna SK prémiu vo výške 20 000 € v stredu určite rozdá. Súťažiaci budú kopať zo vzdialenosti 11 metrov. Kto dá najviac gólov, berie prémiu. Ak nastrieľajú napríklad traja účastníci zhodne po 8 gólov a už nikto nedá viac, prémiu vo výške 20 000 eur si rozdelia.

Už minulý rok usporiadala stávková spoločnosť Fortuna SK podobnú Druhú šancu. Vtedy v súťaži 20-tisícová strela. Prémiu vo výške 20 000 eur si vykopali dvaja úspešní exekútori Zoltán a Adam.

  

  

Fakty o Mr. Zerovi:

  • 32-krát bol Mr. Zero v akcii počas 32 polčasových prestávok fortunaligových zápasov
  • 96 súťažiacich skúšalo šťastie proti Mr. Zerovi
  • 672 strelám čelil Mr. Zero
  • 164 gólov inkasoval Mr. Zero
  • 4 440 eur si dosiaľ vykopali súťažiaci v súťaži 20-tisícový strelec