​Ľuboslav Laura víťazom ankety Gól mesiaca september

​Ľuboslav Laura víťazom ankety Gól mesiaca september

Stredopoliar MFK Tatran Liptovský Mikuláš zvíťazil v ankete Gól mesiaca september a stal sa tak druhým úspešným strelcom, ktorý ovládol anketu v aktuálnej sezóne.

Podobne ako v predchádzajúcom mesiaci, aj tentoraz to bolo veľmi tesné. Stredopoliar nováčika Fortuna ligy napokon zvíťazil v obľúbenej fanúšikovskej ankete o najkrajší gól mesiaca Fortuna ligy o necelé 1% hlasov. Ľuboslav Laura sa tak teší z prvého podobného individuálneho ocenenia v svojej profesionálnej kariére v najvyššej slovenskej ligovej súťaži.   

Gól Lauru získal 38,45% všetkých hlasov, na druhom mieste skončil Roman Haša z ŠKF Sereď s 37,75% hlasov. Pre Lauru mal tento gól ďalšiu špeciálnu príchuť, bol totiž prvý v drese MFK Tatran vo Fortuna lige. Jeho pravačka do siete Pohronia v zápase 8. kola Fortuna ligy bola naozaj výstavná.   

Gól mesiaca Fortuna ligy za mesiac september: Ľuboslav Laura (Tatran L. Mikuláš)   

Konečné poradie ankety Gól mesiaca september 2021:   

  1. Ľuboslav Laura (L. Mikuláš) – 38,45% hlasov 
  2. Roman Haša (Sereď) – 37,75% hlasov 
  3. Vahan Bichakhchyan (Žilina) – 15,77%  hlasov 
  4. Karol Mondek (FC ViOn) – 6,13% hlasov 
  5. Eduvie Ikoba (Trenčín) – 1,90% hlasov   

Víťazi ankety Gól mesiaca Fortuna ligy 2021/22:   

  • GM júl/august 2021: András Schäfer – DAC Dunajská Streda 
  • GM september 2021: Ľuboslav Laura – MFK Tatran Liptovský Mikuláš

András Schäfer je prvým víťazom fanúšikovskej ankety Gól mesiaca. Od novej sezóny nájdu anketu fanúšikovia  na stránkach vysielateľa Fortuna ligy a mediálneho partnera TV Markíza. Generálnym partnerom je spoločnosť Fortuna SK a partneri sú takisto R-Gol.comVOYO. Víťaz získva exkluzívnu trofej a kopačky adidas. Vyhrať môžu aj hlasujúci. Mená výhercu 100-eurovej prémie a dresu svojho obľúbeného klubu spoznáme 18. septembra v samostatnej relácii Gól mesiaca na Markíze pred Športovými novinami.