​V piatok v Trenčíne finále e-Fortuna ligy

​V piatok v Trenčíne finále e-Fortuna ligy

Už v piatok 23. júna sa v Trenčíne v OC Laugaricio uskutoční finále e-Fortuna ligy 2023 za účasti dvanástich najlepších hráčov Slovenska, resp. víťazov kvalifikačných kôl.

Už 23.6. (piatok) od 10:00 vypukne finále e-Fortuna ligy 2023 (v hre FIFA 23) a my v OC Laugaricio Trenčín spoznáme meno nového šampióna. 12 hráčov, ktorí sa na finále dostali prostredníctvom kvalifikácii jednotlivých klubov Fortuna ligy, si teraz zmerajú sily pod jednou strechou.   

A nielen oni, pre návštevníkov trenčianskeho OC je nachystaný bohatý sprievodný program. Práve tu môžeš stretnúť YouTuberov, na finále sa totiž dostaví Expl0ited a moderovať ho bude Oskar Barami!   

Vo finále eFortuna ligy sa predstaví nasledovných 12 tímov s hráčmi, ktorí boli vylosovaní do skupín nasledovne:   

Skupina A: FC Spartak Trnava (Revy), MFK Dukla Banská Bystrica (mates2424), FK Železiarne Podbrezová (PAT3K)   

Skupina B: MFK Zemplín Michalovce (ROMANKKO_), DAC Dunajská Streda (Romanesss1995), MFK Ružomberok (BavendoFarky)   

Skupina C: AS Trenčín (Váňa31), MFK Tatran Liptovský Mikuláš (Szabi_1992), MFK Skalica (mfk_ricardsoon13)   

Skupina D: FC ViOn Zlaté Moravce (fcst13), MŠK Žilina (Elrik), ŠK Slovan Bratislava (Majicko1)   

Čo sa týka zápasového formátu, uvidíme 4 skupiny (A až D), pričom v každej budú figurovať 3 hráči. Skupinová fáza sa odohrá od 11:00 do 13:00 (offstream), hrať sa bude formátom BO1. Zo skupiny postupuje do play-off dvojica najlepších hráčov z každej skupiny. Live vysielanie na Twitchi a YouTube prebehne až v play-off. Tam začíname od štvrťfinále, ktoré je na programe od 13:20, herným formátom BO2.  

 

Na celkového víťaza čaká pamätný pohár pre víťaza eFortuna ligy, kredit v hodnote 1000 € od FORTUNA, PS5 ovládač DualSense, 100 € kredit do PS Store, 100 € nákup adidas produktov v R-Gol.com, výbava pre fanúšika od svojho klubu a postup na MSR. Aktuálnym víťazom e-Fortuna ligy je Timotej „Cristy“ Starinský, ktorý zvíťazil vo finále v roku 2021 aj v 2022. Tretieho finále e-Fortuna ligy sa však nezúčastní, preto v OC Laugaricio spoznáme nového šampióna.

Tu môžete sledovať vyraďovaciu časť finále e-Fortuna ligy 2023