Dva zápasy Pohronia odložené

Dva zápasy Pohronia odložené

Do programu 17. a 18. kola Fortuna ligy opäť zasiahol koronavírus. Zápasy minulosezónneho nováčika FK Pohronie sa musia odložiť.

Na základe Usmernenia ÚLK a Manuálu ÚVZ všetci hráči a členovia realizačného tímu FK Pohronie absolvovali testy na koronavírus v pondelok a výsledky nepriniesli pozitívne správy. V zmysle Usmernenia ÚLK nebude mať na najbližšie dva zápasy FK Pohronie dostatočný počet hráčov, preto sa jeho zápasy neodohrajú v pôvodne stanovenom termíne.     

Všetci pozitívne testovaní musia v zmysle Manuálu ÚVZ absolvovať desaťdňovú karanténu, pričom klub potrebuje na návrat do plného tréningového režimu minimálne 5 dní. V 17. kole sa malo Pohronie najbližšiu sobotu stretnúť na domácej pôde s Nitrou a v poslednom jesennom kole malo cestovať do Zlatých Moraviec, kde malo čeliť Seredi.   

O nových termínoch zápasov Pohronia v 17. a 18. kole Fortuna ligy budeme informovať. Aj vzhľadom k aktuálnej situácii aktívne komunikujeme s dotknutými klubmi, keďže práve po týchto zápasoch sa Fortuna liga zastaví na takmer dva mesiace.   

Odložené zápasy:     

17. kolo: FK Pohronie – FC Nitra (malo sa hrať v sobotu 12.12.) 

18. kolo: ŠKF Sereď – FK Pohronie (malo sa hrať v utorok 15.12.)