Fortuna liga s vlastnou kolekciou zberateľských kariet

Fortuna liga s vlastnou kolekciou zberateľských kariet

Fortuna liga v spolupráci s oficiálnym dodávateľom SportZoo predstavila vlastnú kolekciu zberateľských kariet.

Únia ligových klubov, ktorá riadi Fortuna ligu, v spolupráci s oficiálnym dodávateľom SportZoo predstavila vlastnú kolekciu zberateľských kariet. Dostupné sú na eshope spoločnosti SportZoo, pracuje sa aj na doplnení kamenných predajní.   

Základný set obsahuje 180 kartičiek hráčov z 12-tich klubov Fortuna ligy, nechýbajú ani exkluzívne boxy, ktoré obsahujú unikátne zberateľské kúsky s kúskami dresov vybraných futbalistov či tzv. Unique marky, čiže mená z dresov vybraných futbalistov ako Martin Škrtel či Vladimír Weiss. V kolekcii nájdete ale aj unikátne kartičky vychádzajúcich hviezd ligy, kartičky s podpismi hráčov či kartičky „Back in time“ s bývalými hráčmi našej ligy ako Pavol Diňa či Marek Sapara.   

Všetky kartičky sú dostupné na eshope SportZoo.   

„Pamätám si, že ako deti sme podobné kartičky zbierali. Bola to zábava a vďaka tomu sme aj spoznávali hráčov. To isté očakávame od našej kolekcie. Samozrejme, je tu aj silná komunita zberateľov, veríme, že siahnu po exkluzívnych kúskoch kolekcie. V našej lige sú významné futbalové osobnosti nášho futbalu ako Martin Škrtel, Vladimír Weiss či Igor Žofčák, podpisové karty s ich kúskami hraných dresov majú výnimočnú hodnotu. Sme radi za každú aktivitu, ktorá pridá na atraktivite samotnej ligy. Veríme, že zberateľské kartičky si nájdu svoju cieľovku a že aktivita marketingovo pomôže Fortuna lige,“ opisuje marketingový manažér ÚLK Milan Ondruš.   

Zberateľské karty prináša spoločnosť SportZoo, ktorá v roku 2016 obnovila túto tradíciu. Kolekcia Fortuna ligy je tento rok prvá a vznikla po vzájomnej dohode SportZoo a ÚLK.   

„Tešíme sa, že sme dostali možnosť po prvýkrát vydať kolekciu kartičiek našej najvyššej futbalovej súťaže. Po úspešnej skúsenosti s vydávaním obdobných kartičiek v Čechách veríme, že si aj u nás nájdu svojich priaznivcov a budeme môcť túto kolekciu zaradiť do pravidelného kalendára kolekcií. Zastúpenie v tejto pilotnej kolekcii majú všetky tímy, všetky ligové hviezdy a v balíčkoch sú ukryté aj hodnotné špeciálne limitované kartičky, čiže všetko potrebné pre skvelý zberateľský zážitok,“ hovorí zakladateľ SportZoo Daniel Mrva.   

PREDSTAVENIE KOLEKCIE

ZÁKLADNÝ SET = 180 KARIET   

Základný set kolekcie Fortuna ligy 2021/2022 tvorí 180 futbalistov. Každý z tímov Fortuna ligy má v základnom sete buď 18, 15, alebo 12 hráčov. Tešiť sa môžete aj na paralelnú verziu base setu v limite x/35. 

 

RISING STARS = 27 KARIET    

Na trávnikoch slovenskej najvyššej futbalovej súťaže vyrástlo niekoľko futbalistov svetového formátu. Pevne veríme, že sa medzi ne zaradia aj viaceré mladé vychádzajúce hviezdy Fortuna ligy. V sete Rising Stars predstavíme 27 talentovaných futbalistov, ktorí obliekali dres niektorého z klubov v sezóne 2021/22.   

CLASS ON THE GRASS = 9 KARIET   

V sete figuruje 9 hráčov, skúsených matadorov, osobností ligy ako napríklad Martin Škrtel či Igor Žofčák. 

BACK IN TIME = 9 KARIET    

V sete je 9 významných osobností našej ligy, ktorých kariéra je úzko spätá s najvyššou slovenskou ligovou súťažou. Súčasťou setu je aj podpisová verzia kartičky v limite x/45.  

 

STAR SIGNATURE = 27 KARIET   

Kartičky s autentickým podpisom hráčov Fortuna ligy. Kartičky sú rozdelené do dvoch verzií. Na kartičkách s označením Level 1 nájdete 18 hráčov, limit kartičky je x/80. Level 2 vychádza v limite x/45 a nájdete na ňom 9 futbalistov.   

GAME JERSEY AUTO = 18 KARIET   

Unikátne kartičky s kúskami hraných dresov futbalistov Fortuna ligy. Súčasťou kartičky je nielen kúsok hraného dresu hráča, ale aj jeho podpis. Karta vychádza v limite x/70 a nájdete na nej 18 futbalistov.  

 

UNIQUE MARK = 18 KARIET   

Najkrajšie časti dresov našli svoje miesto na kartičkách Unique Mark. Ide o nízko limitované karty , ktorých súčasťou sú písmená z mien hráčov na drese či častí loga a čísel z hraných dresov. Tieto kartičky sú výhradne súčasťou exclusive boxov.