Risvanis podpísal zmluvu so Slovanom Bratislava

Risvanis podpísal zmluvu so Slovanom Bratislava

Grécky futbalista Spyridon Risvanis podpísal kontrakt so Slovanom Bratislava do konca prebiehajúcej sezóny s opciou na ďalšie dva roky.

Tridsaťročný obranca sa k tímu pripojil na sústredení v Katare.        

"Reagujeme na skutočnosť, že pri dlhodobom zranení Richarda Križana by sme do jarnej časti vstúpili len s tromi zdravými strednými obrancami. Chceli sme tento post doplniť. Spyridona veľmi dobre poznáme zo slovenskej ligy, kde sme ho mali dlhodobo na očiach. Sme radi, že sa nám s ním podarilo rýchlo dohodnúť a stáva sa naším hráčom. Zatiaľ sme s ním podpísali štvormesačný kontrakt do konca sezóny s dvojročnou opciou na ďalšiu spoluprácu. Spyridona v Slovane vítam a verím, že sa mu bude u nás dariť," povedal generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík mladší pre klubový web.        

Risvanis prišiel na Slovensko v lete 2022 do Dunajskej Stredy. Za DAC odohral 26 ligových zápasov, klub opustil po skončení jesennej časti. "Som veľmi šťastný, že budem nosiť belasý dres. Veľmi si vážim, že Slovan o mňa prejavil záujem. Vydám zo seba maximum a pokúsim sa byť pre mužstvo čo najplatnejší, aby som oplatil prejavenú dôveru. Viem, že klub má najvyššie ciele a teším sa na túto výzvu. Rovnako som rád, že sa opäť stretnem s krajanom Kyriakosom Savvidisom. Poznáme sa dlhé roky, v Grécku sme boli spoluhráči, v kontakte sme zostali aj na Slovensku. Verím, že všetko pôjde dobre a budeme úspešní," povedal Risvanis.