Kto sa stane novembrovým Voyo Hráčom mesiaca?

Kto sa stane novembrovým Voyo Hráčom mesiaca?

Víťaza spomedzi pätice nominovaných vyberie svojím hlasovaním odborná porota, jeho meno sa dozvieme už počas najbližšieho kola Niké ligy.

Počas novembrového diania v Niké ligy sa vďaka svojim výkonom dostali do popredia viacerí futbalisti. Päť z nich upútalo natoľko, že individuálne výkony pretavili až do nominácie na Voyo Hráča mesiaca november. Víťaz tejto ankety vzíde z hlasovania siedmich expertov. Odborná porota v zložení Ivan Kozák, Stanislav Angelovič, Marek Sapara, Martin Mikulič, Laco Molnár, Andrej Zvolenský a Slávo Jurko má možnosť dať päť, tri a jeden bod (1. – 3. miesto) svojim favoritom spomedzi nižšie uvedených nominovaných.

Ktorý futbalista získa v konečnom súčte najviac bodov a stane sa Hráčom mesiaca november 2023, sa dozvieme počas najbližšieho kola Niké ligy.

Yhoan ANDZOUANA, obranca FC DAC 1904 Dunajská Streda - Na konci októbra vsietil dva góly Michalovciam a v nasledujúcom mesiaci patril medzi najvýraznejších mužov na ihriskách našej ligy. V novembri odohral tri zápasy, dal v nich dva góly a pridal tri asistencie. S piatimi gólmi a piatimi asistenciami je aktuálne najlepším strelcom, nahrávačom i najproduktívnejším hráčom Dunajskej Stredy.

Patrik BLAHÚT, stredopoliar FK Železiarne Podbrezová - Tento futbalista v službách "železiarov" má za sebou vydarený mesiac. V Zlatých Moravciach naštartoval svoju gólovú sériu, ktorá napokon priniesla tri duely v rade s gólmi z kopačky Patrika Blahúta. Svojmu tímu pomohol k dôležitým bodom, patril medzi najviditeľnejších hráčov Podbrezovej. Postaral sa o polovicu novembrových gólov FK.

Tomáš FRÜHWALD, brankár MFK Ružomberok - S novým trénerom prišla aj príležitosť pre Tomáša Frühwalda. Mladému brankárovi sa neroztriasli kolená, naopak, patri medzi opory ružomberského mužstva. V novembri čelil strelcom Skalice, DAC-u a Trenčína a vždy podržal svoj tím. V troch zápasoch inkasoval len dvakrát a veľkou mierou sa podieľal na zisku štyroch bodov MFK.

Dominik TAKÁČ, brankár FC Spartak Trnava - Spartak v novembri vyhral všetko. A to aj vďaka Dominikovi Takáčovi, ktorý bol skutočnou oporou v bráne. V troch stretnutiach dostal iba jeden gól, dvakrát vychytal čisté konto. Na konte ich má aktuálne šesť.

David STRELEC, útočník ŠK Slovan Bratislava - Dvadsaťdvaročný útočník mal v novembri fantastickú formu, ktorá mu vyniesla reprezentačnú pozvánku. Dal dva góly, na ďalšie dva prihral. Aj vďaka nemu sa Slovan dostal na špicu tabuľky, kde prečká i zimnú pauzu.