Adam Kopas víťazom ankety Gól mesiaca august

Adam Kopas víťazom ankety Gól mesiaca august

Gól obrancu či stredopoliara MŠK Žilina Adama Kopasa zvíťazil v ankete Gól mesiaca august 2022.

Sú tréneri, ktorí to zvyknú nacvičovať so svojim tímom celé hodiny. Potom keď sa to v zápase podarí, je to futbalová lahôdka. Nevedno, ako dlho nacvičovali hráči MŠK Žilina signál z rohového kopu, ktorý predviedli v zápase proti Spartaku Trnava (4. kolo Fortuna ligy), no bol parádny. Na konci celej akcie bolo milimetrové zakončenie Adama Kopasa. Lopta po jeho strele si našla miesto pomedzi obrancov a napla sieť Takáčovej brány. Dokonalý gól.   

Gól ocenili aj fanúšikovia, ktorý zaradili akciu šošonov na prvé miesto. Kopas sa tak teší zo zisku ocenenia Gól mesiaca august Fortuna ligy. 

"V prvom rade ďakujem každému za hlas. Nie je to len moja cena, ale zásluhu na tom má celý tím. Štandardky poctivo trénujeme, takže na tomto góle sme sa podieľali ako my chalani na trávniku, tak aj tréneri, ktorí to takto skvele vymysleli. Verím, že takéto pekné góly ešte budeme strieľať aj v nasledujúcich mesiacoch," povedal Kopas pre webovú stránku MŠK Žilina. 

Toto je Gól mesiaca august 2022 vo Fortuna lige:   

O konečnom poradí v ankete Gól mesiaca rozhodujú výlučne fanúšikovia na stránke partnera ankety a vysielateľa Fortuna ligy TV Markíza. Traja hlasujúci, ktorí sa zapojili do hlasovania, získajú aj stoeurový kredit od partnera Fortuna SK. Autor najkrajšieho gólu si odnesie exkluzívnu ručne robenú trofej Gól mesiaca Fortuna ligy a kopačky adidas od partnera R-Gol.com.   

Konečné poradie Gól mesiaca august 2022:   

  1. Adam Kopas, MŠK Žilina – 56,27% hlasov 
  2. Martin Rymarenko, MFK Dukla Banská Bystrica – 31,57% hlasov 
  3. Filip Bainovič, AS Trenčín – 8,15% hlasov 
  4. Ján Vlasko, MFK Skalica – 2,98% hlasov 
  5. Adler Da Silva, MFK Zemplín Michalovce – 1,03% hlasov   

Víťazi ankety Gól mesiaca FL 2022/2023:  

  • Gól mesiaca júl 2022: Nikola Krstovič (DAC 1904) 
  • Gól mesiaca august 2022: Adam Kopas (Žilina)