Marek Fašiang: Aj v našej lige sú kvalitné zápasy

Marek Fašiang: Aj v našej lige sú kvalitné zápasy

Ľudia ho poznajú ako skvelého dabingového herca a obľúbenú postavu populárneho seriálu TV Markíza Oteckovia. Marek Fašiang je však aj vášnivým nadšencom športu. Ako priznal, k futbalu má pozitívny vzťah, napriek tomu, že ho nikdy aktívne nehrával.

„Odmalička som sa naň rád pozeral, špeciálne na slovenskú ligu, keďže od útleho detstva som slovanista. S dedom a s otcom sme chodievali na Tehelné pole, a tak mi to zostalo doteraz,“ uviedol.   

Aj to je zrejme dôvod, prečo obľubuje Fortuna ligu. „Fandím tímom, ktoré zapájajú mladých hráčov a odchovancov. Asi som tým naznačil, ktoré tímy okrem Slovana mám rád. Myslím, že v našej súťaži sa nájdu zápasy, ktoré majú náboj. Na druhej strane, plné emócií a energie sú aj odveké derby ako Slovan-Trnava či v poslednom čase Slovan-Dunajská Streda,“ nazdáva sa.   

Z jeho nasledovných vyjadrení vyplýva, že dobre vie, o čom hovorí. „Som emotívny typ fanúšika. Šport si chodím užiť, či už aktívne alebo pri pozeraní. Prežívam to, špeciálne vtedy, keď hrá môj tím,“ skonštatoval. Ako priznal, teší sa, že Fortuna liga sa zrejme objaví aj na obrazovkách Markízy, ku ktorej má herecky blízko. „Určite áno, tak, ako moje domovské mužstvo sa objaví na obrazovkách mojej domovskej televízie. Teším sa na to aj preto, že to bude zas o čosi dostupnejšie. Nie vždy a všade bola možnosť sledovať niektoré zaujímavé zápasy.“   

Viac vo videu: