Úvodné problémy vyriešené. Živé streamy naďalej zdarma

Úvodné problémy vyriešené. Živé streamy naďalej zdarma

Fortuna liga bude naďalej naživo a zadarmo. Úvodné technické problémy sú odstránené.

Spustenie živého internetového vysielania zápasov Fortuna ligy cez platformu ifortuna.sk, ktorej majiteľom je generálny partner našej ligy spoločnosť Fortuna SK, prinieslo v úvodný deň vysielania počas dvoch zápasov 19. kola Fortuna ligy technické problémy. Niektorí fanúšikovia mali problém s otvorením stránky a sledovaním zápasov naživo. Držiteľ licencie na online živé vysielanie, spoločnosť Fortuna SK, sa všetkým fanúšikom za úvodné problémy ospravedlňuje. Zároveň sľubuje, že by sa už nemali opakovať.   

“Ospravedlňujeme sa fanúšikom Fortuna ligy za výpadok úvodných priamych prenosov z prvého jarného kola, ktoré sa mali vysielať na našich stránkach. Bohužiaľ, nastala technická chyba na strane externého dodávateľa, ktorá je v tejto chvíli už odstránená. Veríme, že nám fanúšikovia aj napriek tomu zachovajú svoju priazeň a najbližšie kolo Fortuna ligy si spoločne vychutnáme už bez akýchkoľvek komplikácií,” hovorí generálny riaditeľ Fortuna SK Ľudovít Vyskoč.    

„Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia najmä v čase, keď fanúšikovia nemôžu byť priamo na štadióne. Technické poruchy sa ale stávajú a v danej situácii sme robili maximum, aby si mohli ľudia užiť aspoň druhý polčas úvodných zápasov. Veríme, že podobný problém sa už nebude opakovať, máme prísľub od vysielateľa, že porucha bola odstránená. Pre nás je dôležité, že zápasy Fortuna ligy si môže pozrieť každý zdarma, bez nutnosti registrácie, či obmedzenia veku fanúšikov,“ hovorí prezident ÚLK Ivan Kozák.   

Fortuna liga pokračuje naďalej v spolupráci s Huste.tv, kde fanúšikovia nájdu kompletný archív zápasov a z každého zápasu sú k dispozícii highlighty, resp. zostrihy toho najlepšieho, čo Fortuna liga za uplynulé kolo ponúkla.   

Sledovať zápasy Fortuna ligy naživo tak môžete zdarma a bez nutnosti registrácie, či zakladania si účtu, a z toho vyplývajúceho vekového obmedzenia. Všetky zápasy z každého kola ponúka ifortuna.sk.

KLIKNI NA OBRÁZOK A SLEDUJ ZÁPASY FORTUNA LIGY NAŽIVO