Erik Grendel sa lúči so Spartakom

Erik Grendel sa lúči so Spartakom

Stredopoliar a bývalý kapitán Spartaka Trnava Erik Grendel sa lúči s malým Rímom. Grendelovi sa tento týždeň končí zmluva a klub si následnú opciu na hráča neuplatnil.

Erik Grendel prišiel do Trnavy z Górniku Zabrze, s ktorým v roku 2018 oslavoval titul. Okamžite sa stal lídrom Spartaka na ihrisku i v kabíne. Pod trénerom Látalom hrával pravidelne a svojimi výkonmi sa podpísal pod historický úspech Trnavy v podobe postupu do hlavnej fázy Európskej ligy.   

„Aktuálna situácia nás prinútila intenzívnejšie sa pozerať do budúcnosti a rozhodli sme sa využiť zvyšok sezóny a ďalšie obdobie na omladenie mužstva. Korektne sme sa dohodli, že v spoločnej spolupráci pokračovať nebudeme a Erik to pochopil. Aj touto cestou by som mu chcel poďakovať za všetko, čo odviedol v prospech nášho klubu.,“ povedal pre oficiálny web Spartaka Trnava jeho športový riaditeľ Andrej Kostolanský.   

Hoci má Erik Grendel slovanistickú minulosť, trnavských fanúšikov si získal. V Spartaku nosil i kapitánsku pásku.  „Na Trnavu budem spomínať v tom najlepšom, lebo som tu zažil jednu z najkrajších častí kariéry, keďže sme hneď v tej prvej sezóne postúpili do skupiny Európskej ligy, čo asi nikto nečakal. Nasledujúca jar vyústila až do víťazstva s Slovenskom pohári a to sú okamihy, na ktoré budem stále spomínať. Chcel by som poďakovať všetkým, ktorí mi v Spartaku pomáhali, fanúšikom a v neposlednom rade spoluhráčom, bez ktorých by tie úspechy neprišli,“ povedal pre oficiálny web už exfutbalista Spartaka Erik Grendel.