Hlavičkový lob Dávida Ďuriša víťazom ankety Gól mesiaca september

Hlavičkový lob Dávida Ďuriša víťazom ankety Gól mesiaca september

Druhý raz po sebe sa z triumfu v ankete Gól mesiaca teší futbalista MŠK Žilina. Najkrajší gól septembra dal podľa fanúšikov Dávid Ďuriš.

Gól, ktorý nepatrí medzi všedné. Dokonalý, chirurgicky presný center Patrika Mysloviča za obranu Ružomberka a hlavičkový lob Dávida Ďuriša zaskočil súpera na čele s brankárom. Bol to krásny gól, ktorý zaujal aj fanúšikov a získal ocenenie Gól mesiaca september 2022. Ďuriš je druhým hráčom MŠK Žilina, ktorý sa teší zo zisku trofeje v ankete o najkrajší gól mesiaca. V mesiaci august sa to podarilo Adamovi Kopasovi.   

"Určite ma to v dobrom prekvapilo. Aj pre mňa to bol naozaj pekný gól a po spätnom zhliadnutí v televízii vyzeral fakt netradične. Veľkú zásluhu na tom má Paťo Myslovič, ktorý ma ideálne našiel. Bude to znieť ako klišé, ale hráme tímový šport. Preto je toto ocenenie víťazstvom a ocenením celého mužstva za náš výkon v Ružomberku. Taký potrebujeme teraz zopakovať už najbližšie v Banskej Bystrici. Verím, že sa nám to s podporou fanúšikov podarí," povedal pre stránku MŠK Žilina Ďuriš.   

Toto je Gól mesiaca september 2022 vo Fortuna lige:      

O konečnom poradí v ankete Gól mesiaca rozhodujú výlučne fanúšikovia na stránke partnera ankety a vysielateľa Fortuna ligy TV Markíza. Traja hlasujúci, ktorí sa zapojili do hlasovania, získajú aj stoeurový kredit od partnera Fortuna SK. Autor najkrajšieho gólu si odnesie exkluzívnu ručne robenú trofej Gól mesiaca Fortuna ligy a kopačky adidas od partnera R-Gol.com. Ceny si Dávid Ďuriš oficiálne prevezme pred zápasom MŠK Žilina – Spartak Trnava.   


Konečné poradie Gól mesiaca august 2022:      

Dávid Ďuriš, MŠK Žilina: 45,25% hlasov 

Tomáš Staš, L. Mikuláš: 40,76% hlasov 

Martin Bukata, Spartak: 8,19% hlasov 

Róbert Polievka, MFK Dukla: 4,27% hlasov 

Denis Baumgartner, Skalica: 1,53% hlasov   


Víťazi ankety Gól mesiaca FL 2022/2023: 

Gól mesiaca júl 2022: Nikola Krstovič (DAC 1904)  

Gól mesiaca august 2022: Adam Kopas (Žilina) 

Gól mesiaca september 2022: Dávid Ďuriš (Žilina)