Takto vyzerá pokope 12 najkrajších dievčat našej ligy

Takto vyzerá pokope 12 najkrajších dievčat našej ligy

Finalistky Miss Fortuna ligy majú za sebou profesionálne fotenie.

Toto sú ony. Dvanástka najkrajších dievčat našej ligy. Finalistky súťaže Miss Fortuna ligy sa stretli vôbec prvýkrát a absolvovali spoločné fotenie. Okrem individuálnych portrétov pózovali dievčatá aj pri spoločnej snímke.

Každý klub má vo finále svoje zastúpenie. Fortunaligovú mozaiku tak tvorí dvanástka sympatických dievčat z celého Slovenska, od Bratislavy až po Michalovce. „Fotilo sa nám úžasne. Fotograf bol profesionál a mal k nám skvelý prístup, aj keď to nemal s nami asi ľahké. Bol to super zážitok,“ opisuje fotenie finalistka Lucia Rožníková, ktorá reprezentuje AS Trenčín.

Miss Fortuna ligy nie je klasickou „misskou“. Finalistky nemusia mať miery 90-60-90, ani nemusia merať vyše 170 cm. Musia však byť športovkyne a futbalové fanúšičky srdcom i dušou. Fotenie bolo vôbec prvou spoločnou aktivitou finálovej dvanástky. Predtým absolvovali dievčatá semifinálové kolá vo svojich kluboch, kde spoznali futbalové zázemie i kabínu. „Veľmi sa teším, že súťaž je spojená so športom a že nie je taká klasická. Vyhovuje mi kombinácia s futbalom. A musím aj povedať, že baby, teda spolufinalistky, sú super. Vyzerá to, že si budeme výborne rozumieť,“ usmieva sa finalistka Zuzana Lichá, reprezentujúca ViOn Zlaté Moravce.

Kto tvorí finálovú dvanástku Miss Fortuna ligy:

Klaudia Kopčániová – Spartak Trnava

Mária Čierna – MŠK Žilina

Kristína Vicenová – Slovan Bratislava

Veronika Mezejová – DAC Dunajská Streda

Ľubica Hliničanová – MFK Ružomberok

Lucia Rožníková – AS Trenčín

Veronika Ferencziová – FC Nitra

Zuzana Lichá – ViOn Zlaté Moravce

Silvia Fialková – Zemplín Michalovce

Petra Chabanová – Železiarne Podbrezová

Diana Trenčanová – Tatran Prešov

Adriána Hazuchová – FK Senica

 

Miss Fortuna ligy je celosezónny projekt, ktorý predstavila Únia ligových klubov v auguste 2017. Spája krásu futbalu a krásu žien. Do súťaže sa celkovo prihlásilo 114 dievčat z celého Slovenska, do semifinále postupovali tri dievčatá z každého klubu s najväčším počtom hlasov od fanúšikov. O finálovej dvanástke rozhodli štyri hlasy – hlas fanúšikov, hlas organizátora, hlas klubu a hlas kabíny. Finalistky absolvujú okrem ďalších aktivít aj marcové sústredenie v Poprade. Finálový galavečer je na programe v prvej polovici mája 2018.