​V nedeľu Jedenástka sezóny Fortuna ligy. Prinesieme ju naživo

​V nedeľu Jedenástka sezóny Fortuna ligy. Prinesieme ju naživo

V nedeľu, deň po skončení posledného kola Fortuna ligy, sa uskutoční galavečer Jedenástka sezóny Fortuna ligy, na ktorom sa dozvieme mená najlepších futbalistov našej ligy za sezónu 2022/2023.

Tradičný galavečer Jedenástka sezóny Fortuna ligy je vždy príjemnou bodkou za sezónou a prinesie odpovede na otázky, kto sa stane najlepším trénerom, hráčom, objavom sezóny a pod. V rámci programu sa odhalí takisto najlepšia jedenástka Fortuna ligy 2022/2023. Spoznáme tak meno najlepšieho brankára, obrancov, stredopoliarov i útočníkov. Odmenení budú aj najlepší rozhodcovia a udelená bude aj Cena fair-play.   

Galavečer Jedenástka sezóny Fortuna ligy sa uskutoční v nedeľu 21. mája o 18:00 hod. a prinesieme ho naživo prostredníctvom LIVE STREAMU na Youtube kanáli Fortuna ligy. 

V ankete Jedenástka sezóny hlasovali hlavní tréneri účastníkov Fortuna ligy, prezident Únie ligových klubov, zástupcovia SFZ (tréner reprezentácie SR „A“, tréner SR „21“, technický riaditeľ a zástupca trénerov vo Výkonnom výbore), prezident Únie futbalových trénerov Slovenska, prezident Klubu ligových kanonierov, prezident Únie futbalových profesionálov  predstavitelia médií. O najlepších arbitroch rozhodovali svojimi hlasmi aj pozorovatelia rozhodcov SFZ v spolupráci s Asociáciou rozhodcov SFZ.   

V rámci Jedenástky sezóny budú udelené ceny pre:     

  • Najlepšieho hráča  
  • Najlepšieho trénera   
  • Najlepšieho strelca   
  • Objav sezóny   
  • Najlepších rozhodcov   
  • Cena fair play 
  • Cena fanúšika, osobnosť Fortuna ligy       

Práve cena fanúšika pre osobnosť Fortuna ligy 2022/23 je ocenením, na ktoré majú vplyv fanúšikovia. Víťazom bude jeden hráč z trojice Róbert Polievka, Vladimír Weiss a Nikola Krstovič. Hlasovať za svoju osobnosť môžete do štvrtku 18. mája na stránke partnera TV Markíza, resp. tvnoviny.sk.