Dražba spustená. Získajte unikátny retro dres Slovana a Spartaka

Dražba spustená. Získajte unikátny retro dres Slovana a Spartaka

Vydražte si unikátne dresy Slovana Bratislava a Spartaka Trnava z limitovanej edície k 30. výročiu samostatnej slovenskej futbalovej ligy. Všetky vydražené peniaze pôjdu na dobrú vec – Miške, postrelenej kadetke Akadémie Policajného zboru.

Derby vždy prináša emócie, vášeň, ale aj vyhrotené situácie na trávniku i na tribúne. Dokáže však aj spájať a pomáhať. A práve o tom bolo to 158. ligové derby medzi Slovanom Bratislava a Spartakom Trnava, ktoré sa nieslo v znamení osláv 30. výročia samostatnej slovenskej ligy. Odvekí rivali sa spojili pre dobrú vec. Spoločne sa dohodli, že pomôžu.     

Hráči na piatkový zápas Slovana s Trnavou (1:0) nastúpili v špeciálnej edícii retro dresov, ktoré pripomínali dresy z prvého derby z 11. septembra 1993. Všetky dresy po zápase putujú do dražby, ktorá začala v týchto minútach na Facebookovom profile Fortuna ligy. Všetky peniaze z dražby poputujú na dobrú vec, a to Miške, postrelenej kadetke Akadémie Policajného zboru, ktorá je zároveň futbalistkou AS Trenčín.   

„S oboma klubmi sme sa zhodli v myšlienke pomôcť Miške. Tento príbeh nás chytil za srdce. Navyše, Miška je futbalistka, jedna z nás. Miluje tento šport a viem, že spolu s Vladom Weissom ml. majú jeden spoločný cieľ, a to zahrať si spolu ešte niekedy futbal. Sme veľmi radi, že jej takto môžeme pomôcť,“ hovorí Milan Ondruš, marketingový manažér ÚLK a dopĺňa, že všetky vyzbierané finančné prostriedky z dražby poputujú práve Miške.   

Do dražby idú dresy hráčov z aktuálneho kádra oboch klubov, nielen hráči, ktorí zasiahli do derby. Dražba prebieha na Facebooku Fortuna ligy jednoduchým spôsobom, a to tak, že každý záujemca napíše pod dres sumu, za ktorú chce dres kúpiť. Komentár s najvyššou sumou, resp. autor komentára získava za ponúknutú sumu dres.   

Dresy sú unikátne. Víťaz dražby konkrétneho dresu bude mať možnosť získať aj autentický podpis hráča na samotný dres.   

DRESY ŠK SLOVAN BRATISLAVA DRAŽÍME TU!

DRESY SPARTAKA TRNAVA DRAŽÍME TU!

Dresy ŠK Slovan Bratislava: 

Dresy Spartak Trnava: