​FUT Akadémia pomáha FIFA hráčom

​FUT Akadémia pomáha FIFA hráčom

V rámci partnerstva v oblasti e-športu so Sony Playstation prinášame článok o FUT Akadémii. Aktivite, ktorá je určená pre všetkých nadšencov hry FIFA na konzolách Sony Playstation.

Fortuna liga je aktívnym hráčom v oblasti ešportu. Už tretím rokom prináša populárnu e-Fortuna ligu a e-Fortuna liga Challenge, a to aj vďaka aktívnemu partnerstvu so Sony Playstation. Aktuálne prebieha prihlasovanie do kvalifikácií e-Fortuna ligy a registrovať sa môžete na  samostatnom webe efortunaliga.sk.

Všetky zápasy v e-Fortuna lige sa hrajú v režime FUT. Pre tých, ktorí rozmýšľajú, že sa prihlásia, no nemajú skúsenosti s FIFA Ultimate Team, je nový projekt FUT Akadémia od Sony Playstation ideálnym pomocníkom.       

Hlavnou tvárou FUT Akadémie je bývalý český futbalový brankár Petr Čech, ktorý si zostavil aj svoj tím snov.   

O FUT Akadémii: 

FUT Akadémia je lokálny projekt, ktorým chceme pomôcť všetkým FIFA hráčom, ktorý premýšľajú o hraní FIFA Ultimate Team režime a nevedia, ako na to. Hráčom ponúkame množstvo praktických rád týkajúcich sa napríklad zostavovania vlastného tímu, výberu herných režimov alebo tiež transferu hráčov a získavanie FUT coins. Tieto a ďalšie tipy pomôžu všetkým futbalovým nadšencom preniknúť do náročného Ultimate Team sveta podobne, ako sa to podarilo práve českej brankárskej legende.   

Na projekte s nami spolupracuje jeden z dlhodobo najlepších hráčov FIFA Lukáš Pour, ktorý je vo svete FIFA známy ako T9Laky. Viac informácií o projekte nájdete na  www.futakademie.cz.