​Hlasuj za gól mesiaca august 2022

​Hlasuj za gól mesiaca august 2022

Hlasujte za Gól mesiaca august 2022 a vyhrajte 3x 100 eur od Fortuny.

Každý mesiaca vám prinášame päť najkrajších gólov Fortuna ligy. O tom, ktorý je ten naj, rozhodnete vy svojim hlasovaním. Hlasovať môžete opäť na  webstránke vysielateľa a mediálneho partnera Fortuna ligy TV Markíza.

Vyberte si ten najkrajší a hlasujte zaň. Autor najkrajšieho gólu si odnesie exkluzívnu ručne robenú trofej a kopačky adidas od partnera R-Gol.com. Generálnym partnerom ankety je spoločnosť Fortuna, ktorá odmeňuje aj hlasujúcich, získať tak môžete 100-eurový kredit.     

Do augustového výberu sa dostali ukážkovo zahratý signál z rohového kolu Žilinčanov a zakončenie Kopasa, krásny priamy kop skalického Vlaska, prienik a nechytateľné zakončenie Adlera z Michaloviec, bomba trenčianskeho Bainoviča a krásna strela Rymarenka z Banskej Bystrice.     

Päť nominantov na Gól mesiaca august 2022:      

  • Adam Kopas – MŠK Žilina 
  • Ján Vlasko – MFK Skalica 
  • Adler Da Silva – MFK Zemplín Michalovce 
  • Filip Bainovič – AS Trenčín 
  • Martin Rymarenko – MFK Dukla Banská Bystrica   

Vyberte svojím hlasom najkrajší gól mesiaca a zapojte sa do súťaže, v ktorej máte možnosť získať kredit v hodnote 100-eur od od stávkovej spoločnosti Fortuna. Anketa Gól mesiaca sa končí v nedeľu 12.9 o 23.59 hod. Partnermi ankety sú FORTUNA, R-Gol.com a TV Markíza.