Egy Maulana Vikri víťazom ankety Gól mesiaca november

Egy Maulana Vikri víťazom ankety Gól mesiaca november

​Stredopoliar FK Senica Egy Maualana Vikri zvíťazil v ankete Gól mesiaca november a stal sa v poradí štvrtým strelcom, ktorý ovládol populárnu fanúšikovskú anketu.

Indonézsky talentovaný futbalista Egy Maulana Vikri ovládol anketu celkom jednoznačne, keď získal vyše sedemdesiat percent všetkých platných hlasov. O víťazovi ankety Gól mesiaca rozhodujú výlučne fanúšikovia, Egy má len na svojom Instagrame 1,5 milióna sledovateľov. Fanúšikovia v Indonézii Egyho milujú a sledujú každý jeho krok, preto ho podporili aj v ankete o najkrajší gól novembra. Nedávno sa Egy vyjadril k svojim fanúšikom i k rekordnému nárastu sledovateľov FK Senica na Instagrame. 

"Nečudujem sa, že sa Senica stala najsledovanejším klubom na Slovensku. Fanúšikovia v Indonézii futbal milujú a sú veľmi zanietení," povedal Egy. 

Konečné poradie ankety Gól mesiaca október 2021:      

  1. Egy Maulana Vikri (FK Senica) – 70,66% hlasov
  2. Martin Regáli (MFK Ružomberok) – 11,41% hlasov
  3. Vahan Bichakhchyan (MŠK Žilina) – 7,28% hlasov
  4. Andrej Kadlec (ŠKF Sereď) – 5,74% hlasov
  5. Karol Mondek (FC ViOn) – 4,90% hlasov 

Víťazi ankety Gól mesiaca Fortuna ligy 2021/22:     

  • GM júl/august 2021: András Schäfer – DAC Dunajská Streda  
  • GM september 2021: Ľuboslav Laura – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 
  • GM október 2021: Kyriakos Savvidis – FC Spartak Trnava
  • GM november 2021: Egy Maulana Vikri – FK Senica  

Od novej sezóny nájdu anketu fanúšikovia  na stránkach vysielateľa Fortuna ligy a mediálneho partnera TV Markíza. Generálnym partnerom je spoločnosť Fortuna SK a partneri sú takisto R-Gol.com a VOYO. Víťaz získva exkluzívnu trofej a kopačky adidas. Vyhrať môžu aj hlasujúci. Mená výhercu 100-eurovej prémie a dresu svojho obľúbeného klubu spoznáme v samostatnej relácii Gól mesiaca na Markíze pred Športovými novinami.