​Hlasuj za Gól mesiaca Fortuna ligy a vyhraj atraktívne ceny

​Hlasuj za Gól mesiaca Fortuna ligy a vyhraj atraktívne ceny

Kto dal najkrajší gól na našich ligových trávnikoch v novembri? Vyber si z pätice finalistov a hlasuj za svojho favorita. Vyhrať môžeš atraktívne ceny od Fortuny.

O najkrajšom góle, ktorý padol na našich ligových trávnikoch rozhodnete vy, fanúšikovia. Anketa Gól mesiaca november je dostupná na  webstránke TV Markíza. Opäť je v hre pätica finalistov a opäť len vy môžete rozhodnúť o tom, kto sa stane víťazom ankety.      

Vyberte si ten najkrajší gól a hlasujte zaň. Autor najkrajšieho gólu si odnesie exkluzívnu ručne robenú trofej Gól mesiaca Fortuna ligy a kopačky adidas od partnera R-Gol.com. Generálnym partnerom ankety je spoločnosť  Fortuna, ktorá odmeňuje aj hlasujúcich, získať tak môžete 100-eurový kredit alebo dres svojho obľúbeného fortunaligového klubu.         

Päť nominantov na Gól mesiaca november 2021:   

  1. Karol MONDEK - FC ViOn Zlaté Moravce
  2. Martin REGÁLI - MFK Ružomberok
  3. Andrej KADLEC - ŠKF Orion Tip Sereď
  4. Vahan BICHAKHCHYAN - MŠK Žilina
  5. Egy MAULANA VIKRI - FK Senica

Vyberte svojím hlasom najkrajší Gól mesiaca a zapojte sa do súťaže, v ktorej máte možnosť získať kredit v hodnote 100-eur od a dres svojho obľúbeného klubu od stávkovej spoločnosti  Fortuna. Anketa Gól mesiaca sa končí v utorok 7. decembra 2021 o 23.59 hod. Partnermi ankety sú  FORTUNA a R-Gol.com. Mediálnymi partnermi TV Markíza, resp. VOYO.