Hlasuj za Gól mesiaca Fortuna ligy a vyhraj atraktívne ceny

Hlasuj za Gól mesiaca Fortuna ligy a vyhraj atraktívne ceny

Aj v novom ročníku Fortuna ligy je tu opäť atraktívna fanúšikovská anketa Gól mesiaca. Opäť je tu päť nominovaných kandidátov na zisk trofeje pre najkrajší gól. Hlasujte za svojho favorita a vyhrajte atraktívne ceny od partnera súťaže FORTUNA.

Po novom je anketa Gól mesiaca dostupná na  web stránke vysielateľa a mediálneho partnera Fortuna ligy TV Markíza. Nájdete tu tak, ako bývalo zvykom, päť nominantov na najkrajší gól z piatich klubov Fortuna ligy. Vyberte si ten najkrajší a hlasujte zaň. Autor najkrajšieho gólu si odnesie exkluzívnu ručne robenú trofej a kopačky adidas od partnera R-Gol.com. Generálnym partnerom ankety je spoločnosť Fortuna, ktorá odmeňuje aj hlasujúcich, získať tak môžete 100-eurový kredit alebo dres svojho obľúbeného fortunaligového klubu.   

Päť nominantov na Gól mesiaca júl/august 2021   

  1. András SCHÄFER, DAC Dunajská Streda 
  2. Takuto OSHIMA, MFK Zemplín Michalovce 
  3. Jakub KADÁK, AS Trenčín  
  4. Branislav SLUKA, MŠK Žilina  
  5. Ezekiel HENTY, ŠK Slovan Bratislava

Vyberte svojím hlasom najkrajší gól mesiaca a zapojte sa do súťaže, v ktorej máte možnosť získať kredit v hodnote 100-eur od a dres svojho obľúbeného klubu od stávkovej spoločnosti  Fortuna. Anketa Gól sezóny sa končí v utorok 7. septembra 2021 o 23.59 hod. Partnermi ankety sú FORTUNAR-Gol.com a TV Markíza.