Milan Ristovski definitívne hráčom Spartaka Trnava

Milan Ristovski definitívne hráčom Spartaka Trnava

Po náročných rokovaniach s Rijekou sa Milan Ristovski stáva kmeňovým hráčom Spartaka Trnava.

Severomacedónsky futbalový reprezentant Milan Ristovski bude pokračovať v Spartaku Trnava. Vedenie slovenského klubu sa dohodlo na prestupe 23-ročného útočníka s jeho doterajším zamestnávateľom NK Rijeka. Informoval o tom oficiálny web fortunaligistu.      

Ristovski bol v jarnej časti uplynulej sezóny v Trnave na hosťovaní, v dvanástich zápasoch strelil päť gólov. Po EURO 2020 sa vrátil do Rijeky, no "andeli" už dávnejšie avizovali snahu o jeho vykúpenie zo zmluvy. To sa podarilo a hráč podpísal so Spartakom zmluvu na tri roky.      

"Chcem sa poďakovať bývalému klubu z Rijeky. Strávil som tam štyri roky a nebyť Rijeky, asi by som dnes nebol tam, kde som. Teraz nastal čas na zmenu a musím povedať, že som veľmi šťastný, že sa prestup podaril a po niekoľkotýždňovom vyjednávaní sa Rijeka so Spartakom dohodli. Som hrdý, že budem opäť súčasťou Spartaka. Všetci vedia, že som sa tu cítil veľmi dobre a klub mi veľmi pomohol. Ďakujem a cítim rešpekt voči všetkým v klube, ktorí mi verili a pomohli v zrealizovaní tohto transferu. Otvára sa nová kapitola v mojom živote a ja sa na ňu neskutočne teším. Dúfam, že v nasledujúcej sezóne zažijeme spolu s fanúšikmi na tribúnach vynikajúce zápasy a spoločne sa budeme tešiť z úspešných výsledkov. Chcem dosiahnuť všetko, čo sa bude dať, som hladný po úspechoch a góloch," odkázal fanúšikom Ristovski, ktorý by sa mal k mužstvu pripojiť od budúceho týždňa.      

"Milan chcel veľmi prísť k nám a my sme stáli o jeho služby. Nešli sme do neznámeho, bol to overený hráč, a preto sme vynaložili maximálne úsilie, aby sme ho získali. Rokovania s jeho klubom boli náročné, no napokon sme dospeli k dohode. Nechcem konkretizovať sumu, ale môžem potvrdiť, že je to najdrahší prestup v histórii klubu. Trvalo to trocha dlhšie, ale sme veľmi šťastní, že sa to podarilo. Verím, že sa nám podarí postúpiť cez Mostu a pomôže nám už v dvojzápase so Sepsi," povedal riaditeľ klubu Milan Cuninka.