Hlasujte za najkrajší gól apríla Fortuna ligy

Hlasujte za najkrajší gól apríla Fortuna ligy

Ktorý gól bol najkrajší vo Fortuna lige v mesiaci apríl 2021? Tu je výber piatich najkrajších kúskov z piatich tímov našej ligy. Hlasujte za svojho favorita.

Anketa Gól mesiaca Fortuna ligy opäť ponúka tie najkrajšie góly zo slovenských futbalových trávnikov. Kto získa ocenenie Gól mesiaca apríl 2021? Bude to sereďský Peter Moses Eneji a jeho technická strela, alebo to bude krásna akcia Žilinčanov, alebo sa vám páčila utešená strela Baliča, či ľavačka Savvidisa, či pekný prienik Popovitsa? Hlasujte za vášho favorita.   

Peter Moses Eneji a jeho technický kúsok   

Peter Moses Eneji sa naposledy v našej lige presadil ešte v drese Senice. Tento presný zásah do siete Pohronia je jeho premiérovým gólom za ŠKF Sereď a trafil to naozaj parádne. Jeho pravačka bola milimetrová, pred tým si loptu výborne pripravil. Krásny futbalový moment v 3. kole nadstavby Fortuna ligy.   

Pekná akcia Žilinčanov   

Dávid Ďuriš to mal síce v zakončení už jednoduché a jeho samotný gól nie je až takým výstavným kúskom, no treba vyzdvihnúť celú akciu a najmä Matúša Rusnáka. Ten sa doslova pohral s Ericom Davisom z DAC, dvakrát si ho zasekol a naservíroval loptu priamo na kopačku Ďuriša.   

Andrija Balič a jeho milimetrová pravačka   

Andrija Balič je zaiste horúcim kandidátom na zisk honoru pre víťaza aprílovej ankety Gól mesiaca. Jeho pravačka do siete Žiliny bola výstavná. Krásne si nachystal loptu a utešenou strelou nedal Petrášovi šancu. Krásny futbalový okamih na štadióne MŠK Žilina.   

Savvidis to na dvakrát trafil ukážkovo   

Kyriakos Savvidis, stredopoliar Trnavy, už jednu trofej pre najkrajší gól v mesiaci počas tejto sezóny získal. O hlasy svojich fanúšikov sa uchádza aj teraz. Jeho gól pomohol k víťazstvu nad Slovanom v najväčšom slovenskom derby. Najskôr pravačkou trafil múr, potom sa do lopty oprel ľavou nohou a už sa nemýlil. Dominik Greif bol bezmocný.   

Popovits a jeho individuálna akcia   

Stredopoliar Michaloviec Dimitrios Popovits to spravil veľmi šikovne. Pätičkou sa elegantne zbavil protihráča, potiahol loptu, narazil si so spoluhráčom a prekonal senického brankára. Veľmi pekný futbalový okamih.

Vyberte svojím hlasom najkrajší gól mesiaca a zapojte sa do súťaže, v ktorej máte možnosť získať kredity v hodnote 50, 30 a 20 eur od stávkovej spoločnosti  Fortuna. Anketa Gól mesiaca sa končí v utorok 18. mája 2021 o 23.59 hod. Parnermi ankety sú FORTUNAR-Gol.comHuste.tv