​#20TISICOVKA od Fortuny má ďalšieho úspešného strelca

​#20TISICOVKA od Fortuny má ďalšieho úspešného strelca

Fanúšik Spartaka Trnava Peter Banič je druhým úspešným strelcom v populárnej súťaží #20TISICOVKA a vykopal si podiel na rozprávkovej prémii 20 tisíc eur od Fortuny.

Prišiel, videl, ľahúčko sa rozcvičil a vykopal si podiel na 20 tisíc eur. „Je to niečo neuveriteľné. Obrovská radosť a eufória, nedá sa to opísať,“ hovoril fanúšik Spartaka Trnava Peter Banič, ktorý si ako druhý súťažiaci v tomto ligovom ročníku vykopal podiel na prémii 20 tisíc eur od generálneho partnera Fortuna ligy a hlavného partnera súťaže #20TISICOVKA stávkovej spoločnosti Fortuna SK. Tým prvým bol v prvom kole Fortuna ligy vôbec prvý súťažiaci polčasovej súťaže Adam Bratský, ktorý uspel na štadióne v Nitre. Pre oboch to v súčasnosti znamená, že si delia prémiu 20 tisíc eur na polovicu. „Už to môžem povedať, chystáme s priateľkou svadbu, kúpili sme si byt, odchádza nám auto, viem presne, ako naložiť s týmito peniazmi,“ hovorí šťastný Banič.   

Koľko peňazí zostane Petrovi Baničovi či Adamovi Bratskému na konci súťažného ročníka Fortuna ligy 2020/21 zatiaľ nevie ani jeden z nich. Do konca súťaže #20TISICOVKA ostáva ešte minimálne 5 zastávok a teda minimálne 15 súťažiach. Ak by sa niektorému z nich podarilo splniť podmienky, teda dať 5 gólov z 10 pokusov, výhru by si museli opäť všetci úspešní exekútori podeliť.   

#20TISICOVKA je pokračovaním populárnej polčasovej súťaže pre futbalových fanúšikov, ktorú na ligové trávniky prináša generálny partner Fortuna ligy spoločnosť Fortuna SK. Tradične sa súťaž koná cez polčasovú prestávku vybraného zápasu. Pandémia ale situáciu zmenila, od úvodu jarnej časti dokonca súťaž úplne zastavila. Od 6. kola nadstavby sa ale súťaž opäť rozbehla za sprísnených epidemiologických opatrení. Navyše, neprebieha cez polčasy zápasov, ale dve či tri hodiny pred ich začiatkom tak, aby sa súťažiaci nestretli s hráčmi ani s personálom zabezpečujúcim priebeh stretnutia.   

Chceš sa prihlásiť na najbližšie zastávky #20TISICOVKY a skúsiť šťastie? Stačí sa registrovať a čakať, či ťa organizátor súťaže vyberie. Registruj sa tu!

Súvisiace články