​Gólový hrdina Čatakovič: Šancu nepustíme

​Gólový hrdina Čatakovič: Šancu nepustíme

Trenčania opäť zabrali naplno a sú na šiestom mieste!

Futbalisti AS Trenčín zvládli priamy súboj s jedným z mnohých rivalov v boji o umiestnenie v hornej šestke, v Žiari nad Hronom uspeli najtesnejšie 1:0 a doslova „o päť minút dvanásť“ sa prehupli do top 6. O jediný gól duelu sa postaral bosniansky legionár Hamza Čatakovič v 85. minúte. „Bol to veľmi ťažký zápas,“ odfúkol si šťastný strelec a pokračoval: „Na ťažkom teréne nám lopta skákala, vôbec sme nemohli kombinovať a dlho sme si zvykali. Prvý polčas bol zlý, v druhom to už vyzeralo lepšie. Nakoniec sme však my tí, ktorí sa radujú, a tak sa nemôžeme sťažovať!“

Čatakovič verí, že Trenčín už nepustí šancu zo svojich rúk a v poslednom kole základnej časti uspeje proti Trnave, aby si zabezpečil účasť v skupine o titul. „Dáme do toho všetko, aby nepustili túto možnosť z vlastných rúk. Ak zaberieme, čaká nás skvelých desať zápasov s najlepšími. Budeme bojovať na sto percent,“ sľubuje Čatakovič, ktorý sa na jar gólovo presadil vo všetkých troch zápasoch Trenčína.

Dôležitý je však aj úspech na druhej strane ihriska, o ktorý sa vychytanou nulou postaral skúsený brankár Igor Šemrinec. „Vyhrali sme doslova ubojovaným výkonom. Už v zime sme vedeli, že ak chceme do šestky, musíme na jar v štyroch zápasoch získať desať bodov. Zatiaľ sa to darí, teraz je pred nami výzva uspieť proti Trnave. Dostali sme sa do vytúženej pozície, sme za to radi a teraz máme všetko vo svojich rukách,“ poznamenal trenčiansky brankár.