AS Trenčín sa vracia domov, proti DAC nastúpi na Sihoti

AS Trenčín sa vracia domov, proti DAC nastúpi na Sihoti

Slovenský futbalový klub AS Trenčín sa vracia domov. Od prvého zápasu jarnej časti ročníka Fortuna ligy 2020/2021 bude jeho domom opäť Štadión Sihoť. Definitívne o tom rozhodla prvá polovica tohto týždňa.

"S veľkou radosťou a úľavou vám môžeme oznámiť, že AS Trenčín sa vracia domov. Počas uplynulých dní sme uzavreli ďalšiu fázu výstavby štadióna. Začiatkom týždňa sme obdržali právoplatné kolaudačné rozhodnutie o možnosti užívať stavby severnej a južnej tribúny, alebo inak povedané tribún za bránami. V strede týždňa sme uzavreli v spolupráci s licenčnou komisiou Slovenského futbalového zväzu proces definitívneho schválenia štadióna pre zápasy Fortuna ligy," informoval na klubovom webe hovorca AS Martin Galajda.    

Štadión AS Trenčín (foto: AS Trenčín)

Na jeseň v Trenčíne deklarovali záujem vrátiť sa domov najneskôr pred zápasmi nadstavbovej časti aktuálneho ročníka. "Vďaka práci všetkých zainteresovaných od ľudí z klubu, cez firmy podieľajúce sa na výstavbe štadióna až po konštruktívny prístup kompetentných úradov a ľudí zo zväzu sa nám podarilo pripraviť všetko už na zápas proti Dunajskej Strede, čo bola náš optimistický plán. Dnes nám chýba už len jediné. Tribúny otvorené pre našich fanúšikov," dodal Galajda.