Erik Daniel víťazom ankety Gól mesiaca december

Erik Daniel víťazom ankety Gól mesiaca december

Krídelník ŠK Slovan Bratislava sa stal víťazom ankety Gól mesiaca december 2020. Rozhodli o tom hlasy fanúšikov na webe Fortuna ligy.

Premiérový gól Erika Daniela v aktuálnej sezóne Fortuna ligy sa stal víťazom ankety Gól mesiaca. Český rýchlonohý futbalista v službách Slovanu sa teší zo zisku trofeje pre najkrajší gól v našej lige prvýkrát. Navyše, pre Slovan je to víťazstvo v ankete o najkrajší gól v mesiaci po dlhom čase, veď naposledy sa tešil z víťazstva Andraž Šporar v októbri sezóny 2019/20.   

Daniel druhým dotykom poslal loptu do siete   

V decembrovom šlágri prvého s tretím Slovan - Žilina padali krásne góly. O dva sa postaral aj domáci krídelník Erik Daniel. Ten prvý sa dostal do nominácie ankety Gól mesiaca december a fanúšikovia ho vyhodnotili ako najkrajší. David Holman našiel Daniela na hranici šestnástky, český stredopoliar v belasých farbách si loptu spracoval na prsia a druhým dotykom ju spoza šestnástky poslal krásnym spôsobom do siete. Pre Daniela to bol prvý gól v aktuálnom ligovom ročníku.   

Výsledky ankety Gól mesiaca december   

  1. Erik Daniel (Slovan) – 37.7% hlasov     
  2. Ján Bernát (Žilina) – 31.7% hlasov      
  3. Martin Regáli (Ružomberok) – 18.7% hlasov 
  4. Milan Corryn (Trenčín) – 8.7% hlasov      
  5. Tomáš Ďubek (ViOn) – 3.2% hlasov   

Víťaz získava exkluzívnu pamätnú trofej od generálneho partnera našej ligy spol. FORTUNA SK a kopačky adidas od partnera R-Gol.com.