Rozhodni o tom, ktorý gól bol v decembri najkrajší

Rozhodni o tom, ktorý gól bol v decembri najkrajší

Aj poslednom mesiaci v roku 2020 padali krásne góly. Do užšej nominácie v tradičnej ankete Gól mesiaca sme vybrali päť presných zásahov. Ktorý je podľa vás najkrajší? Hlasujte

Bola najkrajšia priamočiara akcia futbalistov ViOnu Zlaté Moravce so zakončením ich kapitána Tomáša Ďubeka či delovka Milana Corryna z Trenčína z priameho kopu. Alebo sa vám páčila Kostadinovova pätička s následným Regáliho zakončením v páde, alebo niektorý z nádherných gólov z posledného jesenného zápasu Slovan – Žilina? Vyberte si ten najkrajší a hlasujte za svojho favorita. 

Krásna akcia ViOnu a rozumné zakončenie Tomáša Ďubeka   

ViOn sa postaral o poriadne prekvapenie v 16. kole Fortuna ligy. Na ihrisku DAC Dunajská Streda dokázal zvíťaziť 3:1 a gólom sa na úspechu podieľal aj skúsený stredopoliar Zlatých Moraviec Tomáš Ďubek. V 60. min potiahol loptu David Hrnčár, spätnú prihrávku poslal na Dugu, no ten loptu prepustil Ďubekovi. Kapitán ViOnu ukázal svoju skúsenosť a loptu umiestnil presne k pravej tyčke Jedličkovej brány.   

Delovka Milana Corryna a vyrovnávajúci gól   

Trenčín prehrával s Michalovcami ešte desať minút pred koncom 0:2, nakoniec sa mu podarilo vyrovnať. Milan Corryn sa postaral o druhý, vyrovnávajúci gól. Loptu z priameho kopu poslal od tyčky za chrbát hosťujúceho brankára. Gól to bol nielenm pekný, ale aj dôležitý.   

Martin Regáli vyťažil z pätičky Kostadinova   

Bola to divoká prestrelka na východe. Michalovce napokon zvíťazili, no po zápase sa hovorilo najmä o ružomberskom strelcovi Martinovi Regálimu, ktorý sa blysol hetrikom. Ani ten však nestačil na body. Jeho gól na 2:2 sa dostal do užšej nominácie ankety Gól mesiaca. Veľkú zásluhu na tom má aj Regáliho spoluhráč Tihomir Kostadinov, ktorý ružomberskému útočníkovi loptu efektne prihral pätičkou, aby ju Regáli v páde upratal do siete.   

Nádherný volej Jána Bernáta   

Žilinskí futbalisti sa v 37. min postarali o najkrajší moment zápasu. Dávid Ďuriš sa na ľavej strane efektne uvoľnil a poslal center do pokutového územia. Loptu si našiel Ján Bernát, ktorý ju z voleja poslal do siete. Žilina napokon prehrala na Tehelnom poli, no zanechala sympatický dojem. Bernát strelil svoj štvrtý gól v aktuálnej sezóne a všetky v posledných dvoch mesiacoch.   

Erik Daniel poslal druhým dotykom loptu do siete   

V decembrovom šlágri prvého s tretím padali krásne góly. O dva sa postaral aj domáci krídelník Erik Daniel. Ten prvý sa dostal do nominácie ankety Gól mesiaca december. David Holman našiel Daniela na hranici šestnástky, český stredopoliar v belasých farbách si loptu spracoval na prsia a druhým dotykom ju spoza šestnástky poslal krásnym spôsobom do siete. Pre Daniela to bol prvý gól v aktuálnom ligovom ročníku.

Vyberte svojím hlasom najkrajší gól mesiaca a zapojte sa do súťaže, v ktorej máte možnosť získať kredity v hodnote 50, 30 a 20 eur od stávkovej spoločnosti  Fortuna. Anketa Gól mesiaca sa končí vo štvrtok 7. januára o 23.59 h. Parnermi ankety sú FORTUNAR-Gol.comHuste.tv