Jónsson, Václav a Hambálek v Trnave skončili, Johnson-Nsumoh pokračuje

Jónsson, Václav a Hambálek v Trnave skončili, Johnson-Nsumoh pokračuje

Vo fortunaligovom futbalovom klube FC Spartak Trnava nebude na jar pokračovať trojica hráčov Birkir Valúr Jónsson, Marek Václav a Tomáš Hambálek.

Islandskému obrancovi Jónssonovi, ktorý sa nedokázal výraznejšie presadiť, sa v Spartaku skončilo hosťovanie. Predstavil sa iba v troch zápasoch a do štatistík si pripísal žltú kartu proti Trenčínu.      

"Rovnaký počet zápasov stihol odohrať na ľavej strane obrany aj Marek Václav, no po piatom kole sa už v spartakovskom drese neobjavil a nastupoval iba za Petržalku. Po vzájomnej dohode 24-ročný futbalista v Spartaku skončil," informoval oficiálny klubový web. V Trnave nebude pokračovať ani Tomáš Hambálek, ktorý prišiel pred sezónou z Nitry. Po dohode klubov bude svoj talent rozvíjať opäť v materskom klube z Nitry.      

Spartak Trnava však vidí potenciál v 19-ročnom nigérijskom mladíkovi Nsumohovi-Johnsonovi a podarilo sa dohodnúť jeho ďalšie zotrvanie v klube minimálne do konca sezóny, s opciou na trvalý prestup. Nsumoh-Johnson naskočil do Fortuna ligy už v minulej sezóne a k trom štartom pridal v jesennej časti ročníka 2020/2021 ďalších šesť.