Dohrávka 13. kola: V Senici šesťbodový zápas a plný dom

Dohrávka 13. kola: V Senici šesťbodový zápas a plný dom

Pre nedostatočný počet negatívne testovaných hráčov v kádri ŠKF Sereď sa zápas 13. kola Fortuna ligy FK Senica – ŠKF Sereď preložil na 17. novembra. Pred dohrávkou hlásia oba tímy nulu v počte nakazených a domáca Senica plné tribúny.

Pred dohrávkou 13. kola Fortuna ligy medzi Senicou a Sereďou sa uskutočnilo testovanie oboch tímov a oba hlásia nulu v počte nakazených. Zápas je na programe počas reprezentačnej prestávky v utorok 17. novembra o 14:00. Na termíne sa dohodli oba tímy. Pozitívne testovaným futbalistom Serede sa skončila povinná karanténa, a tak nič nebráni v tom, aby si to oba tímy futbalovo rozdali na trávniku. Senica má hosťujúcemu tímu čo vracať, veď v 2. kole prehrala na ihrisku súpera 0:4. Na domácej pôde chcú Záhoráci všetky body, a to aj pre to, že rozdiel medzi utorkovými súpermi je len dvojbodový. Domáci by sa radi videli na vyššej pozícii ako na predposlednej priečke tabuľky.   

Senica však nemá so Sereďou priaznivú bilanciu. Vo Fortuna lige nad ňou ešte nezvíťazila. Túto nepriaznivú sériu chce tím pod taktovkou Antona Šoltísa v utorok zlomiť. „Očakávam náročný zápas. Uvidíme, v akej zostave súper po karanténe nastúpi. Je to však nebezpečný súper, dobre organizovaný vzadu, nebezpečný z protiútokov a zo štandardných situácií. My máme však svoj plán a pôjdeme za víťazstvom,“ hovorí tréner Senice Anton Šoltís.   

Hoci fanúšikovia stále na štadióne byť nemôžu, senické tribúny prázdne nebudú. Domáci klub umiestni na tribúny plyšové hračky, na každé sedadlo jednu. Podľa najnovších správ ich majú Záhoráci už vyše 3500. Po zápase ich zozbierajú a distribuujú do okolitých detských domovov.