Veľký súboj pred Zápasom mesiaca

Veľký súboj pred Zápasom mesiaca

Fortuna ligu čaká Zápas mesiaca, súboj o špicu, zápas jesene, šláger kola, skrátka veľký súboj... Nazývajme to, ako chceme, všetky pomenovania sú správne. V nedeľu (o 16:00) sa v MOL Aréne stretne domáci DAC so Slovanom.

Ten najatraktívnejší zápas Fortuna ligy v mesiaci je označovaný ako Zápas mesiaca. V októbri je to rozhodne súboj prvého s druhým, súboj najlepšej defenzívy proti najlepšej ofenzíve. Súboj rozhodne dvoch najlepších tímov Fortuna ligy súčasnosti, súboj o špicu ligy, súboj medzi DC 1904 a ŠK Slovan Bratislava. A práve VEĽKÝ SÚBOJ je témou predzápasovej aktivity Fortuna ligy.  

 

V tomto koncepte prináša Fortuna liga pred veľkým nedeľným megasúbojom na trávniku štyri menšie ako aktivitu pred samotným zápasom. Fanúšikovia si môžu pozrieť, ako dopadne súboj akadémií, súboj strelcov Kalmár vs. Ratao, e-súboj e-športovcov a zapojiť sa môžu aj do fanúšikovského súboja.   Súboj akadémií a súboj strelcov ponúkne zaujímavé videá. V e-súboji sa stretnú e-športovci na oboch stranách, ktorí si to medzi sebou rozdajú vo Fifa 21! Tento súboj prinesieme naživo v piatok o 17:00 na Facebooku Fortuna ligy a Twitchi eFortuna_liga. V súboji fanúšikov to bude tradičná fanúšikovská vyzývačka na sociálnych sieťach Fortuna ligy.   

SÚBOJ č. 1 – SÚBOJ AKADÉMIÍ

SÚBOJ Č. 2 - SÚBOJ FANÚŠIKOV

SÚBOJ Č. 3 - SÚBOJ STRELCOV

SÚBOJ Č. 4 - E-SÚBOJ NAŽIVO NA TWITCHI