​Hlasujte za najkrajší Gól mesiaca september

​Hlasujte za najkrajší Gól mesiaca september

Aj v septembri padali na našich trávnikoch krásne góly. O slovo sa tak hlási tradičná fanúšikovská anketa Gól mesiaca. Vyberte si svojho favorita a hlasujte.

V auguste sa tešil z víťazstva v ankete Gól mesiaca Eric Ramirez z DAC Dunajská Streda. V septembri sa jeho exkluzívna pravačka hlási opäť o slovo. V boji o prvenstvo mu však konkurujú štyria kanonieri zo štyroch rôznych tímov. Vyberte si svojho favorita a hlasujte.   

Eric Ramirez a jeho delovka   

Útočník DAC Dunajská Streda Eric Ramirez má, veru, formu. V ankete Gól mesiaca august jednoznačne zvíťazil a pozíciu TOP kanoniera chce obhájiť aj v ďalšom mesiaci. V zápase proti Ružomberku sa prezentoval krásnou strelou z vyše 20-tich metrov. Jeho pokus zapadol do pravého horného rohu brány. DAC v zápae zvíťazil 3:2.   

Šikovné zakončenie Rubena Ligeona   

Ruben Ligeon nepatrí medzi vyhlásených kanonierov. Proti Nitre dal svoj premiérový gól v aktuálnej sezóne. Z pravej strany si nabehol do pokutového územia a šikovne, lišiacky, prekonal brankára Šípoša v bráne Nitry. Gól z 11. min bol úvodným presným zásahom stretnutia. Napokon ich diváci videli až päť a z víťazstva 3:2 sa radoval práve AS Trenčín.   

Krásna akcia Serede, ktorú zakončil Filip Pankaričan   

Srbský stredopoliar v službách ŠKF Sereď Filip Pankaričan patrí medzi najlepších nahrávačov v lige. Tentoraz ale bol na konci krásnej, utešenej akcie hostí. V 16. min mu loptu ako na podnose pripravili jeho spoluhráči, Špehar ju priklepol hlavou, aby ju Pankaričan dostal bezpečne do brány Pohronia. V tom čase zvyšovala Sereď už na 2:0, Pohroniu sa však podarilo ešte v prvom dejstve vyrovnať.  

Únik Davida Hrnčára   

To bola jazda domácich. Kto to čakal, že ViOn na domácej pôde rozpráši Žilinu 4:0? Výborným výkonom, gólom a asistenciou sa v zápase prezentoval stredopoliar domácich David Hrnčár, ktorého forma naberá na intenzite. V 42. min si to od polovice ihriska namieril priamo na bránu. Ani trojica žilinských prenasledovateľov ho nestihla zastaviť a syn trnavského trénera zvýšil v zápase na 3:0.   

Pekná akcia Slovana so zakončením Aleksandra Čavriča   

Čavrič sa dostáva do svojej formy zo sezóny 2018/2019, kedy bol jedným z najlepších hráčov svojho tímu a právom sa umiestnil aj v ankete Jedenástka sezóny Fortuna ligy. V zápase proti Ružomberku sa presadil dvakrát a jeho prvý gól je určite horúcim kandidátom na prvenstvo v ankete Gól mesiaca september. Bicykel, potom prihrávka Holmanovi, ten dal pätičkou naspäť Čavričovi, ktorý poslal loptu nechytateľne do siete. Krásna akcia.

Pozrite si výber najkrajších gólov a hlasujte pod videom: 

Vyberte svojím hlasom najkrajší gól mesiaca a zapojte sa do súťaže, v ktorej máte možnosť získať kredity v hodnote 50, 30 a 20 eur od stávkovej spoločnosti  Fortuna. Anketa Gól mesiaca sa končí v piatok 9. októbra o 23.59 h. Parnermi ankety sú FORTUNAR-Gol.comHuste.tv