Bukari opúšťa Fortuna ligu. Zamieril do belgického Gentu

Bukari opúšťa Fortuna ligu. Zamieril do belgického Gentu

Ghanský futbalista Osman Bukari prestúpil z AS Trenčín do KAA Gent. S účastníkom belgickej najvyššej súťaže podpísal zmluvu na tri roky.

„Ďakujeme mu za jeho pôsobenie v Trenčíne. Špeciálne za jeho prístup. Veríme, že bude rovnako úspešne pokračovať vo svojej kariére. Bude skvelé, keď sa zaradí medzi hráčov, ktorí robia AS Trenčín dobré meno na európskych trávnikoch. Sme presvedčení, že Gent získal do svojich radov posilu. Taktiež sme radi, že to je práve tento klub,“ povedal Rybníček a k špekuláciám o záujme ďalších popredných európskych tímov dodal: „Záujem bol z viacerých strán. Všetky ostatné kontakty, ktoré sa snažili sprostredkovať prestup Bukariho, boli však len v informatívnej rovine. Gent bol konkrétny a promptný. My sme spokojní. Navyše, prestup dopadol dobre aj po športovej stránke z pohľadu hráča. Teraz to je už iba na Osmanovi.“   

Bukari prišiel do Trenčína v roku 2018. Nastúpil na 52 stretnutí a strelil 12 gólov. Po uplynulej fortunaligovej sezóne bol v ankete Jedenástka sezóny vyhlásený za najlepšieho pravého stredopoliara našej ligy. 

Takýmto videom privítali Bukariho v novom pôsobisku