Ktorý gól bol v nadstavbe najkrajší? Hlasujte za svojho favorita

Ktorý gól bol v nadstavbe najkrajší? Hlasujte za svojho favorita

Tradičná anketa Gól mesiaca prináša opäť päť najkrajších gólov Fortuna ligy. Tentoraz sú to góly, ktoré padli na našich trávnikoch v uplynulých dvoch mesiacoch, resp. počas zápasov nadstavbových skupín.

V nadstavbovej časti Fortuna ligy padali, veru, krásne góly. Do výberu TOP 5 sa zmestila krásna akcia Dunajskej Stredy, na ktorej konci bol Blackman, dva nádherné priame kopy v podaní Žofčáka či Roguljiča, prekrásna strela Kovaľa a delovka Tzandarisa. 

1. Cesar Blackman - DAC Dunajská Streda 

Cesar Blackman patrí k najlepším krajným obrancom Fortuna ligy. Na svoj premiérový gól v najvyššej súťaži však čakal poriadne dlho. Až v prvom kole nadstavby sa mu podarilo prelomiť strelecké suchoty a po nádhernej kombinácii jeho spoluhráčov roztancoval obrancu Michaloviec a stanovil výsledok zápasu na 5:0. Krásny futbalový moment v podaní hráčov DAC.

2. Martin Kovaľ - ViOn Zlaté Moravce

Bezpochyby jeden z najkrajších gólov celej nadstavbovej časti Fortuna ligy a možno celej sezóny. Postaral sa oň Martin Kovaľ zo Zlatých Moraviec, ktorý exportnou delovkou nedal šancu hosťujúcemu brankárovi Šemrincovi. Škoda len, že tento gól neznamenal aj nejaké body pre domácich.

3. Igor Žofčák - MFK Zemplín Michalovce

Michalovce získali v nadstavbe len dva body a dokázali streliť len tri góly. Jeden bol ale z kategórie exkluzívnych. Postaral sa oň Igor Žofčák. Z priameho kopu nedal Rusovovi v bráne Trnavy šancu. Žofčák týmto gólom vyrovnal na konečných 2:2. Kapitán východniarov dal v sezóne dva góly, oba z priamych kopov.

4. Ante Roguljič - AS Trenčín

Ante Roguljič je druhým najlepším strelcom AS Trenčín v sezóne 2019/2020. Postaral sa o osem gólov. Gól v Senici bol pre neho posledným v uplynulom ligovom ročníku. V 31. min sfinalizoval fantastickú polhodinu svojho tímu nádherným priamym kopom do brány Vojtěcha Vorela. Trenčín vtedy viedol už 3:0.

5. Theofanis Tzandaris - Spartak Trnava

Grécky stredopoliar v službách Spartaka Trnava Theofanis Tzandaris si svoj premiérový gól vo Fortuna lige nemohol predstaviť lepšie. V 28. min sa k nemu dostala odrazená lopta, napriahol spoza šestnástky a Matúš Macík sa darmo načahoval. Nádherný futbalový moment, ktorým poslal Tzandaris svoje mužstvo do vedenia.

Vyberte svojím hlasom najkrajší gól mesiaca a zapojte sa do súťaže, v ktorej máte možnosť získať kredity v hodnote 50, 30 a 20 eur od stávkovej spoločnosti  Fortuna. Anketa Gól mesiaca sa končí v utorok 28. júla o 23.59 h.