Všetky kluby prihlásené do novej sezóny. Tá začne 8. augusta

Všetky kluby prihlásené do novej sezóny. Tá začne 8. augusta

Prestávka medzi sezónami je mimoriadne krátka. Nová sezóna Fortuna ligy 2020/2021 odštartuje už 8. augusta prvými zápasmi.

Väčšina klubov z našej ligy už začala s letnými prípravami. V novom ročníku Fortuna ligy sa predstavia rovnaké mužstvá ako v sezóne 2019/2020. FC Nitra, ako posledný tím po nadstavbovej časti, si vybojoval miestenku v najvyššej súťaži v baráži proti Dubnici. Po bezgólovom prvom zápase zvíťazilo mužstvo okolo trénera Ivana Galáda na domácom štadióne suverénne 3:0.   

Všetky kluby Fortuna ligy sa riadne prihlásili do nového ročníka najvyššej futbalovej súťaže a k účasti splnili všetky podmienky. „Kluby sa musia oficiálne prihlásiť do nového ročníka Fortuna ligy. Tak je to dané v Rozpise súťaže riadenej ÚLK. Všetkých 12 klubov tak spravilo. Nový ročník Fortuna ligy odštartuje 8. augusta s rovnakými účastníkmi ako predchádzajúci,“ ozrejmuje výkonný riaditeľ ÚLK Michal Mertinyák.     

Presné vyžrebovanie nového ročníka Fortuna ligy bude známe do konca tohto týždňa, po hlasovaní Prezídia ÚLK, ktoré zasadne vo štvrtok. Vyžrebovanie bude okamžite zverejnené na stránke Fortuna ligy.