​Senica vybehla na skupinový tréning s dvoma novicmi

​Senica vybehla na skupinový tréning s dvoma novicmi

So skupinovými tréningami začal aj FK Senica. Záhoráci vybehli na trávnik po dlhej nútenej pauze spôsobenej pandémiou koronavírusu.

Spoločne, skupinovo, za prísnych hygienických a bezpečnostných opatrení vybehli futbalisti FK Senica na prvý skupinový tréning po dlhej prestávke. Futbalisti absolvovali tréningovú jednotku v domácich podmienkach. K tímu sa pripojili aj dvaja novici.  FK Senica podpísal vo štvrtok zmluvy s defenzívnym stredopoliarom Filipom Deketom a českým stredopoliarom Dominikom Dudom. Obaja prišli do Senice ako voľní hráči a s novým vedením Záhorákov sa dohodli do konca aktuálnej sezóny.

Deket je odchovancom trnavského Spartaka. "Pre mňa osobne to je obrovská možnosť a zároveň výzva najmä po zraneniach, ktoré som v minulosti prekonal. Veľmi si túto šancu vážim a som za ňu rád. Budem sa snažiť vydať zo seba maximum," prezradil pre web Senice 26-ročný futbalista.

Filip Deket na prvom tréningu FK Senica

Ďalším futbalistom, ktorý vo štvrtok spojil svoju budúcnosť s FK Senica, je odchovanec Zbrojovky Brno Dominik Duda. "Príležitosť pripojiť sa k FK Senica vnímam veľmi pozitívne. Verím, že sa nám podarí naplniť naše ciele a budem pre mužstvo prínosom," povedal ofenzívny stredopoliar.