Do ďalšej fázy postupuje týchto osem futbalistov

Do ďalšej fázy postupuje týchto osem futbalistov

Postupujúci do ďalšej fázy e-Fortuna liga Challenge sú známi. O prvenstvo na turnaji a prémiu vo výške 1.500 eur, ktorá poputuje na dobrú vec, zabojuje osem futbalistov.

V sobotu boli na programe základné skupiny turnaja e-Fortuna liga Challenge. Turnaj odštartovali boje v skupine A. O prekvapenie sa postaral mladík z FK Senica Lukáš Kučera, ktorý nenašiel zatiaľ premožiteľa a s 11-timi bodmi vyhral skupinu. Spolu s ním postupuje do nedeľnej vyraďovacej fázy trojica futbalistov Achraf El Mahdioui z AS Trenčín, Patrik Blahút z FK Pohronie a Róbert Baláži z FC Nitra.   

V skupine B to bola spanilá jazda Dalibora Takáča z MFK Ružomberok, ktorého výsledky katapultovali na post obrovského favorita turnaja. Spolu s ním sa z postupu tešia Bogdan Mitrea z Trnavy, Martin Jedlička z DAC a Matúš Begala z Michaloviec. Naopak, pred bránami vyraďovacej časti zostali Ján Bernát zo Žiliny a Jurij Medveděv zo Slovanu.   

Výsledky skupiny A:   

Výsledky skupiny B:   

Tabuľka po základných skupinách (prví štyria postupujú ďalej):  

V nedeľu na programe vyraďovacia časť   

V nedeľu 19.4. je na programe vyraďovacia časť, ktorá začína štvrťfinále. Oproti základným skupinám je tu jedna zmena. Polčas sa hrá o 2 minúty dlhšie, a teda 6 min. Do vyraďovacej fázy ide z pozície najväčšieho favorita Dalibor Takáč, ktorý má zatiaľ na turnaji bilanciu 5 zápasov a 5 víťazstiev. Vo štvrťfinále narazí na štvrtého zo skupiny A, Róberta Balážiho. Hrá sa na jeden víťazný zápas a výhodu domáceho prostredia bude mať vždy lepšie postavený hráč po základnej časti.   

Program vyraďovacej časti: 

Turnaj naďalej NAŽIVO: 

Ospravedlňte, prosím, niektoré technické problémy pri streamovaní e-Fortuna liga Challenge a pri prenose signálu na stanicu Orange Šport. Veríme, že napriek tomu, že to nie je stopercentné, dokážeme vám prostredníctvom streamu priniesť adekvátnu porciu futbalovej zábavy. Kompletnú vyraďovaciu časť Fortuna ligy prinesieme na KANÁLI 1. 

Sledujte aj vyraďovaciu časť NAŽIVO na Twitch kanáli e-Fortuna liga Challenge a druhom programe stanice Orange Sport.   

Program vyraďovacej časti:   

Štvrťfinále:   

16:00 I Lukáš Kučera (FK Senica) – Matúš Begala (MFK Zemplín Michalovce)   

16:25 I Bogdan Mitrea (Spartak Trnava) – Patrik Blahút (FK Pohronie)   

16:50 I Dalibor Takáč (MFK Ružomberok) – Róbert Baláži (FC Nitra)   

17:15 I Achraf El Mahdioui (AS Trenčín) – Martin Jedlička (DAC D. Streda)   

Semifinále:

17:45 I Semifinále 1 (Kučera/Begala vs. Mitrea/Blahút)   

18:10 I Semifinále 2 (Takáč/Baláži vs. Mahdioui/Jedlička)   

18:40 I Súboj o 3. miesto   

19:10 I Finále