Slovan chce vypredať staré Tehelné pole

Slovan chce vypredať staré Tehelné pole

Futbalový Slovan ponúkne svojim fanúšikom exkluzívny futbalový zážitok. Kúpou vstupenky na virtuálny zápas so Slaviou Praha podporia fanúšikovia klub i zdravotníkov.

V nedeľu 3. mája sa na bratislavskom starom Tehelnom poli odohrá virtuálny zápas Slovan Bratislava - Slavia Praha. Fanúšikovia si na tento duel môžu kúpiť vstupenky od 10 do 100 eur. Výťažok zo zápasu pôjde na vytvorenie zázemia zdravotníkom v tzv. bielej zóne a na nákup potrebného materiálu pre Kliniku infektológie a geografickej medicíny Univerzitnej nemocnice v Bratislave.

Kúpou vstupenky, ktoré sú už v predaji na ticketmedia.sk, fanúšikovia podporia aj klub. Každý, ktorý si ju zakúpi, získa aj viacero výhod, k dispozícii je 43.000 kusov. "Zaregistrovali sme iniciatívu fanúšikovských zoskupení, ktoré sa vyjadrili, že v prípade predčasného ukončenia sezóny by nemali záujem o vrátanie peňazí za permanentky, aby pomohli klubu. Vážime si, že naši priaznivci vnímajú aktuálnu situáciu a chcú Slovanu podať pomocnú ruku. Aj preto sme sa rozhodli zorganizovať virtuálny zápas a chceme sa pokúsiť spoločne ešte raz vypredať staré Tehelné pole. Fanúšikom ponúkneme doteraz nedostupný záznam z pamätného zápasu so Slaviou a pripravujeme ďalšie sprievodné aktivity, aby sme im aj v čase, keď sa nehrá súťaž, poskytli radosť z futbalu. Naši priaznivci majú príležitosť zakúpiť si vstupenky, čím priamo pomôžu svojmu klubu a taktiež zdravotníkom v boji proti koronavírusu. Ako som už spomenul, počas prerušenia ligy prechádzame ťažkým obdobím najmä po ekonomickej stránke a fanúšikovia nám môžu týmto spôsobom veľmi pomôcť. Rovnako považujeme za dôležité pomôcť aj zdravotníkom. Veríme, že naši fanúšikovia ukážu, že im na svojom klube záleží, pomôžu Slovanu i zdravotníkom a aj takto virtuálne zaplnia staré Tehelné pole," povedal pre klubový web generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík mladší.      

Videozáznam z tohto pamätného duelu z roku 1991 odvysiela klub na YouTube. V pamätnom zápase vtedy Slovan zdolal Slaviu 3:2 vďaka hetriku Petra Dubovského.  Viac info na stránke ŠK Slovan Bratislava! 

Róbert Vittek: "Je ten správny čas, aby sme ukázali naše belasé srdcia."