Trenčín rozviazal zmluvu s Ubbinkom

Trenčín rozviazal zmluvu s Ubbinkom

Stredopoliar Desley Ubbink odchádza po 2,5 roku z Trenčína.

Holandský futbalista Desley Ubbink nebude ďalej pokračovať vo svojej kariére v drese AS Trenčín. Vedenie fortunaligového klubu sa s 26-šesťročným stredopoliarom dohodlo na rozviazaní platného kontraktu. Ubbink sa tak stal voľným hráčom.

"Desley sa po svojom príchode do Trenčína stal dôležitou súčasťou nášho mužstva. Najmä v ročníku 2017/2018 odviedol skvelé služby a patril medzi najlepších hráčov súťaže. Strieľal góly a organizoval hru mužstva. Po zmenách v našom kádri a doplnení mužstva v strede poľa sa situácia vyvinula tak, že nebude dostávať dostatok priestoru. Preto obe strany dospeli k dohode o predčasnom skončení kontraktu. Ďakujeme mu za všetko, čo odviedol pre AS Trenčín," uvádza sa v stanovisku AS.

Ubbink prišiel do Trenčína pred štartom jarnej časti ročníka 2016/17. Počas nekompletných troch sezón odohral vo Fortuna lige 63 stretnutí, v ktorých strelil 11 gólov a na ďalších 28 prihral. K tejto bilancii pridal deväť štartov v Európskej lige. Pred príchodom do Trenčína hral za RKC Waalwijk a kazašské kluby Taraz a Šachter Karagandy.