Čanturišvili: Rád sledujem malý futbal

Čanturišvili: Rád sledujem malý futbal

Zapojte sa do turnaja Futbal v meste a predveďte svoje schopnosti pred celým Slovenskom!

Profesionálov, ktorí sa dokázali presadiť, dnes všetci obdivujeme na fortunaligových trávnikoch. Futbalisti s talentom, darom od Boha, ale aj veľkí pracanti, nás každý týždeň zabávajú svojimi výkonmi v boji o majstrovský titul. Vedeli ste však, že cesty mnohých z nich k veľkému futbalu sa začali na ulici?

„Vo Fortuna lige hrá množstvo talentovaných futbalistov, ľahko si môžete zistiť, ktorí z nich začínali na ulici a ktorých to baví dodnes,“ hovorí o pouličnom futbale hviezda Trnavy Vakho Čanturišvili. Šikovný technik už dnes pre profesionálne povinnosti nemá dostatok času na hru troch proti trom s kamarátmi, z minulosti však veľmi dobre vie, čo to obnáša. „Vždy je pri tom veľká zábava. Presadí sa iba ten, kto má perfektnú techniku, skvelú prácu s loptou a všetko robí vo veľkej rýchlosti.“

Keď aj futbal na ulici Vakho práve nehrá, veľmi rád zápasy sleduje. „Stále sa tam niečo deje, hráči si neoddýchnu, je to poriadna zaberačka,“ poznamenal gruzínsky legionár. Vyskúšať si to na vlastnej koži môže aj ktokoľvek z vás v rámci Futbalu v meste aj priamo tam, kde fandíte obľúbenému klubu. Začíname v Trnave prvým turnajom už v nedeľu 16. septembra, tí najlepší sa stretnú v celoslovenskom finále na budúci rok v Poprade. Nenechajte si ujsť šancu zažiariť vo futbale troch proti trom a ukážte sa pred očami celého Slovenska!