Žilina získala austrálskeho stopéra

Žilina získala austrálskeho stopéra

Aleksandar Susnjar bude v Žiline hosťovať z FK Mladá Boleslav.

Austrálsky futbalista Aleksandar Susnjar sa stal novou posilou MŠK Žilina. Stopér so srbskými koreňmi prišiel k šošonom na polročné hosťovanie s opciou z českej Mladej Boleslavi.

"Ešte pred tým, než som sem prišiel, som si pozeral históriu Žiliny, ktorá je naozaj bohatá. Patrí medzi najúspešnejšie kluby v lige, a hoci má aktuálne mladý tím, chalani tvrdo pracujú na každom tréningu, čo sa mi páči. Verím, že budem pre tím posilou. Hosťovanie v Žiline je pre mňa určite krokom vpred, pretože môžem pôsobiť v klube s vysokými ambíciami," citoval klubový web 22-ročného Susnjara.

"Po odchode Dávida Hancka do Fiorentiny sme hľadali hráča na stopérsku pozíciu, ľavonohého obrancu s konštruktívnou rozohrávkou, ktorý už má isté skúsenosti. Aleksandar nimi disponuje, keďže má za sebou pôsobenia v českej lige a je fyzicky dobre stavaný. Bol aj v širšom výbere reprezentácie Austrálie pred majstrovstvami sveta v Rusku. Verím, že sme v ňom našli spoľahlivého stopéra, ktorý skvalitní našu obrannú hru," vyhlásil športový manažér MŠK Žilina Karol Belaník.