O Jakubecha vážny záujem z Ligue 1

O Jakubecha vážny záujem z Ligue 1

Čistým kontom proti Michalovciam sa Adam Jakubech možno rozlúčil s trnavským dresom.

Brankár Adam Jakubech je len krok od prestupu do francúzskeho prvoligového klubu OSC Lille. Informoval o tom v sobotu večer portál profutbal.sk, podľa ktorého to sám 20-ročný hráč prezradil v pozápasovom rozhovore po stretnutí 1. kola Fortuna ligy 2017/2018 s Michalovcami, ktoré "bíli andeli" vyhrali 1:0.      

Talentovaný gólman, ktorý nechýbal ani na európskom šampionáte hráčov do 21 rokov, potvrdil, že o jeho služby má eminentný záujem francúzsky prvoligista OSC Lille, ktorý skončil v uplynulej sezóne Ligue 1 na 11. mieste. Definitíva by mohla padnúť v najbližších hodinách. Na otázku, či bol tento zápas jeho posledný v červeno-čiernom drese povedal: "To ešte neviem potvrdiť, všetky informácie má momentálne môj manažér. Ja doteraz neviem, ako to je. Mám za sebou ťažký týždeň, no snažil som sa koncentrovať len na tento zápas. Uvidíme, ako to dopadne. Verím, že to bude dobré."      

"Teší ma záujem takého klubu a fakt, že si vyhliadli obyčajného chalana ako som ja. Je to pre mňa niečo neuveriteľné. Česť i záväzok. Ak to vyjde, budem strašne rád. Zažil som tu (v Trnave-pozn.) najkrajšie roky kariéry, hoci som stále mladý. Boli to však nezabudnuteľné zážitky. Našiel som si tu kopec kamarátov. Bolo to úžasné prostredie na štart kariéry. Mrzí ma len to, že pri mojom debute v prípravnom stretnutí bolo na tribúnach viac ľudí ako dnes v súťažnom zápase. Ale zažili sme aj nezabudnuteľné zápasy ako napríklad ten s Austriou. Trnava mi zostane navždy v srdci," citoval Jakubecha profutbal.sk.