FOTO: Tvrdá drina, futbalové zručnosti i zábava

FOTO: Tvrdá drina, futbalové zručnosti i zábava

Finalistky súťaže Miss Fortuna ligy absolvovali sústredenie v Poprade.

Dvanástka finalistiek súťaže Miss Fortuna ligy absolvovala trojdňové sústredenie v Aquacity Poprad pred finálovým galavečerom, ktorý sa bude konať 10. mája 2018 na rovnakom mieste.

Sústredenie sa nieslo v znamení nacvičovania choreografie na finálový galavečer. Okrem tvrdej driny za zatvorenými dverami však dievčatá cvičili, natáčali videovizitky, učili sa futbalové finesy a oddychovali v nádhernom wellness pod Tatrami. „Sústredenie sme si veľmi užili. Bolo super spoznať všetky dievčatá, ktoré sú spolu so mnou vo finále. Bolo to aj náročné, ale v prvom rade zábava,“ hovorí finalistka Miss Fortuna ligy Petra Chabanová, ktorá reprezentuje FK Železiarne Podbrezová.

 

Tanečné kúsky i futbalový freestyle

Choreografiu má na starosti Lacko Cmorej z CreDance, pre ktorého to boli náročné tri dni. Občas musel na finalistky aj zvýšiť hlas. „Baby sa snažia. Sú šikovné,“ chválil dievčatá počas nacvičovania tanečných prvkov. „Ja som skôr tanečné drevo. Nejde mi to, ale snažím sa,“ usmieva sa finalistka reprezentujúca FC Nitra Veronika Ferencziová, ktorá deficit na parkete dokonale nahrádza futbalovými schopnosťami. Tie oceňujú aj futbaloví učitelia finalistiek z Hands Up Crew. „Veronika i ďalšie dievčatá sú super. Naozaj im to s loptou ide,“ uznáva futbalový freestyler Peter Herstek.

Finálový galavečer, na ktorom spoznáme historicky prvú víťazku Miss Fortuna ligy sa uskutoční 10. mája 2018 v Aquacity Poprad. Víťazka získa auto na rok od spoločnosti Todos, finančný bonus 1500 eur od Fortuny, zájazd na vysnívaný futbalový zápas pre dve osoby v hodnote 1200 eur od Futbaltouru, poukážku na nákup športového oblečenia Adidas v hodnote 500 eur a ďalšie ceny.

 

Finalistky Miss Fortuna ligy:

1 – Klaudia Kopčániová, FC Spartak Trnava

2 – Mária Čierna, MŠK Žilina

3 – Kristína Vicenová, ŠK Slovan Bratislava

4 – Veronika Mezejová, FC DAC 1904 Dunajská Streda

5 – Ľubica Hliničanová, MFK Ružomberok

6 – Lucia Rožníková, AS Trenčín

7 – Veronika Ferencziová, FC Nitra

8 – Zuzana Lichá, FC ViOn Zlaté Moravce

9 – Silvia Fialková, MFK Zemplín Michalovce

10 – Petra Chabanová, FK Železiarne Podbrezová

11 – Diana Trenčanová, 1. FC Tatran Prešov

12 – Adriána Hazuchová, FK Senica