Dve možnosti: frajeri alebo blbci

Dve možnosti: frajeri alebo blbci

Líder Fortuna ligy uzavrie základnú časť na horúcej pôde Dunajskej Stredy.

Hráči Spartaka si ťažko môžu predstaviť ostrejší záver základnej časti. Predstavia sa na Žitnom ostrove pred zaplnenými tribúnami dunajskostredského štadióna. „Vieme, že atmosféra bude búrlivá, no nijako špeciálne sa na to nechystáme. Tešíme sa na futbalové prostredie, ktoré dá duelu ešte väčší náboj. Oba tímy budú vyhecované, tak to má byť. Súper nám bude chcieť vrátiť prehru z úvodného vzájomného zápasu, ale my tam pôjdeme s cieľom pripísať si tri body do tabuľky,“ vyhlásil jeden z najskúsenejších Trnavčanov Boris Godál.

Líder tabuľky prišiel na dlhší čas o ľavého obrancu Matúša Čonku, ktorý sa zranil v úvodnom jarnom súboji so Zlatými Moravcami. Náhrada prišla okamžite – zo Sparty Praha bude v Trnave hosťovať Bosniak Eldar Čivič. „Je s nami krátko, prišiel v utorok. Ak v sobotu nastúpi, verím, že predvedie to, čo sa o ňom hovorí a pomôže nám k úspechu,“ povedal na adresu novica Godál.

Spartak má 11 kôl pred koncom sezóny na čele tabuľky výrazný 11-bodový náskok. Aj kabína cíti, že prehajdákať ho a nesiahnuť na vytúžený titul by bol hriech. „Máme to výborne rozohrané, ale netreba tomu podľahnúť. Pamätám si mužstvá, ktoré prešustrovali aj výraznejší náskok. Sú iba dve možnosti – na konci sezóny budeme buď frajeri, alebo nás budú mať za blbcov,“ myslí si 30-ročný obranca.