Trenčania hľadajú jedenástku desaťročia, vybrať ju môžete aj vy

Trenčania hľadajú jedenástku desaťročia, vybrať ju môžete aj vy

O pár dní spoznáme ideálnu jedenástku dosiaľ najúspešnejšieho obdobia v histórii trenčianskeho futbalu.

Pred viac ako desiatimi rokmi vstúpil do AS Trenčín holandský majiteľ Tschen La Ling a táto éra je zatiaľ najúspešnejšou v histórii trenčianskeho futbalu. V sezónach 2014/15 a 2015/16 získal AS double, päťkrát v rade účinkoval v európskych pohároch a podieľal sa na výchove viacerých súčasných reprezentantov Slovenska, ale aj iných krajín. Pri tejto príležitosti prináša trenčiansky klub fanúšikom možnosť vytvoriť svoju ideálnu jedenástku zloženú z najlepších hráčov AS uplynulého desaťročia.

Na každý post sú traja kandidáti, z ktorých si môžete vybrať v nasledujúcom dotazníku. V prípade stopérov, ofenzívnej stredovej dvojice a krídelníkov vyberte po dvoch hráčoch, na ostatných pozíciách zvoľte jedno meno a svoj formulár odošlite.

V závere tohto týždňa spoznáme nielen fanúšikovskú "Jedenástku desaťročia AS Trenčín", ale aj ideálnu jedenástku podľa odborníkov. Tú určili rešpektované osobnosti z prostredia slovenského futbalu - reprezentačný tréner Slovenska Ján Kozák, tréner slovenskej dvadsaťjednotky Pavel Hapal, Adrián Guľa spoločne s Mariánom Zimenom, Martin Ševela, Vladimír Cifranič, prezident ÚLK Ivan Kozák, šéf Únie futbalových trénerov Slovenska Ladislav Borbély, novinári Miroslav Hašan, Vladimír Pančík a Marcel Merčiak, generálny manažér klubu Róbert Rybníček a majiteľ AS Trenčín Tschen La Ling.