Koscelník: Bojujeme jeden za druhého

Koscelník: Bojujeme jeden za druhého

Futbalisti Michaloviec sa radujú z druhej remízy so Slovanom vo Fortuna lige, hoci premiérové víťazstvo nebolo ďaleko.

Východniari sa dostali do vedenia v závere prvého polčasu, presadil sa najlepší michalovský strelec Martin Koscelník. O cenný trojbodový zisk však prišli šestnásť minút pred koncom po zásahu Aleksandra Čavriča. „Každý bod so Slovanom je dobrý, odohrali sme skvelý zápas a radujeme sa, hoci vieme, že sme mohli aj zvíťaziť,“ skonštatoval už šesťgólový Koscelník.

Hoci fanúšikom Michaloviec sa po pozitívnom priebehu zápasu bod môže máliť, hráči sú skromní. „Pri troche šťastia sme mohli zvíťaziť, ale rovnako sa to dá povedať aj o súperovi,“ poznamenal Martin Koscelník, ktorého tím plný odchovancov michalovského futbalu remizoval s favoritom posilneným o veľké mená. „Vedeli sme, že belasí boli v zime aktívni na prestupovom trhu, no my máme mladý káder a do posledných síl bojujeme jeden za druhého. Radi by sme sa v takomto svetle ukázali aj proti ostatným súperom," želá si čoskoro 23-ročný stredopoliar.

Z hostí sršalo sklamanie, v naháňačke Trnavy na ceste za majstrovským titulom stratili ďalšie dva body. „Takto sme si to nepredstavovali. Môžeme hovoriť, čo len chceme, pred zápasom aj po ňom, ale ak to neukážeme na ihrisku, sme stratení,“ pokrčil plecami kapitán Slovana Boris Sekulič. „Očakávali sme od seba určite omnoho lepší výkon,“ sklamane dodal na záver.