Návrat nemohol dopadnúť lepšie

Návrat nemohol dopadnúť lepšie

Krídelník Jaroslav Mihalík skóroval vo fortunaligovom návrate v drese Žiliny.

Ako vám chutil comeback v žilinskom drese?
Vynikajúco! Už počas rozcvičky som cítil pekné privítanie od divákov, bol to neskutočný pocit a som rád, že som tu. Teší ma, samozrejme, aj víťazstvo nad Ružomberkom.

Zmenilo sa niečo od vášho odchodu z klubu?
V Žiline sa aj vtedy hral výborný futbal a hrá sa aj dnes. Vidím to od prvého tréningu, cítim sa úplne inak ako v posledných dvoch rokoch. Čo sa týka kádra, chalanov poznám, ale keď som odchádzal, boli ešte mladí a pravidelne nenastupovali. Ja som hrával s predchádzajúcou garnitúrou, no dnes sú z vtedajších mladíkov výborní futbalisti.

Zabojujete s nimi o zisk majstrovského titulu?
My ideme od zápasu k zápasu, vyhrať chceme každý jeden. Nemáme to však vo svojich rukách, Trnava má veľký náskok, no ešte sa s ňou na jar dvakrát stretneme a možné je všetko. Verím, že boj o titul je stále otvorený.

Otvorený bol dlho aj zápas s Ružomberkom...
Veru, začiatok sme mali vynikajúci, ale Fero Kubík nepremenil veľkú šancu, hoci aj to sa vo futbale bežne stáva. Ružomberčanov dostali na koňa dve štandardky, z jednej trafili žrď. Mám pocit, že napokon odišli kondične a my sme vďaka tomu vyhrali.

Vám sa podarilo skórovať po pár minútach pobytu na ihrisku. Sú vaše pocity o to slastnejšie?
Každého by potešilo dať gól, keď sa po dvoch rokoch vráti do klubu.

Najbližšie hráte na Pasienkoch proti Slovanu, pokúsite sa o čosi podobné?
V minulosti sa mi proti Slovanu väčšinou darilo. Uvidíme, či sa mi to podarí zopakovať. Každopádne sa vynasnažíme vyhrať.