Prebudený Otubanjo sa teší na obľúbeného súpera, Janga zatiaľ odchod nerieši

Prebudený Otubanjo sa teší na obľúbeného súpera, Janga zatiaľ odchod nerieši

Ťahákom záverečného kola jesennej časti Fortuna ligy bude súboj dvoch posledných majstrov. Trenčín privíta Žilinu.

V trenčianskom tíme vzbudil počas týždňa pozornosť Rangelo Janga. Najlepší strelec Fortuna ligy je údajne v hľadáčiku viacerých klubov z Holandska, Belgicka či Ruska. „Aj ja som čítal niečo na internete, ale zatiaľ nie je nič konkrétne. Neviem, či je ten správny čas na posun v kariére, no hrám dobre, dávam góly, takže keď niečo príde, som ochotný o tom uvažovať,“ povedal na margo špekulácií 13-gólový zakončovateľ.

Je teda možné, že víkendový duel proti Žiline bude pre neho posledným v drese AS? „Takto vôbec nepremýšľam. Naplno sa koncentrujem na zápas. Bude to náročné, Žilina je veľmi kvalitný súper. My sa však chceme s rokom rozlúčiť víťazstvom a potešiť našich fanúšikov,“ prízvukoval Rangelo Janga.

V sobotu bude proti nemu stáť tretí najlepší strelec súťaže, Žilinčan Samuel Mráz nastrieľal 9 gólov. Po jeho boku by tak, ako v súboji s Podbrezovou, mohol hrať Yusuf Otubanjo. Nigérijčan zariadil jediným gólom víťazstvo nad železiarmi, skóroval po vyše troch mesiacoch. „Tvrdo som na sebe pracoval a konečne sa to začína ukazovať. Mal som ťažké obdobie, no vedel som, že to prekonám. Veril som svojim schopnostiam. Zároveň som mal veľkú podporu od všetkých v klube. Teraz môžem povedať, že som späť,“ usmieval sa žilinský útočník.

Na zápas s Trenčínom sa špeciálne teší. „Proti Trenčínu hrám rád. Stretnú sa dva ofenzívne tímy so skvelými hráčmi. Vždy je to vyhecované, na svoje si prídu aj fanúšikovia. Trenčania body potrebujú, ale my tiež. Zápas chceme zvládnuť, aby sa nám lepšie odchádzalo na dovolenku,“ dodal Yusuf Otubanjo.