Rozzúrení sa chcú po derby smiať

Rozzúrení sa chcú po derby smiať

Na súboj Slovana Bratislava so Spartakom Trnava pozývajú aj zaujímavé billboardy, na ktorých stoja hráči oboch klubov zoči-voči.

Slovanisti Róbert Vittek, Jakub Mareš, Dávid Holman a Dominik Greif i Trnavčania Boris Godál, Marwin Egho, Ján Vlasko a Martin Vantruba absolvovali špeciálne fotenie. Výsledkom je propagácia derby na štýl boxerského zápasu. „Bola to zábava, no keď sa pozerám na tú fotografiu, tak Domino Greif tam vyzerá nahnevane a ja ako také decko, ktoré kričí. Možno je to tým, že on zarastá, ale ja nie,“ smeje sa trnavský brankár Martin Vantruba.

Jeho sok z belasej brány kontruje: „Chalani ma hecovali, aby som sa tváril rozzúrene. Nebolo to pre mňa príliš prirodzené, keďže ja som skôr usmievavý človek, ale asi som to teda zvládol.“

Billboardy sú rozmiestnené po celej Bratislave aj v niektorých ďalších mestách. „Vidím ich takmer každý deň. Tiež sa dobre zabávam na tom, keď ma zastavia susedia a nadšene mi oznamujú, že ma videli na billboarde,“ pridáva Dominik Greif.

Skúsenú dvojičku na plagátoch tvoria Róbert Vittek a Boris Godál. Legendárny kanonier Slovan priznal, že fotenie bolo veľmi zábavné. „Bolo to fajn. Nefotili sme sa všetci spolu, ale zvlášť my a zvlášť Trnavčania. Predovšetkým verím, že to pomôže spropagovať zápas, aby prišlo čo najviac ľudí. Podporu našich fanúšikov budeme potrebovať. Trnava je v lepšej psychickej pohode, ale aj v našom tíme sa nálada za posledné dva týždne rapídne zdvihla,“ prezradil Vittek.

Nápad ocenil aj zaskakujúci kapitán Trnavčanov Boris Godál. „Myslím si, že sa to celkom vydarilo. Vtedy som ešte vyzeral dobre, nie ako teraz, keď mám iba fúzy kvôli charitatívnemu projektu movember. Už nie som najkrajší v kabíne,“ žartoval líder trnavskej obrany a v podobnom duchu doplnil: „Verím, že po derby nafotíme ďalšie podobné plagáty, no ja sa na ňom budem smiať a Robo Vittek plakať.“