V prvom okamihu neveril

V prvom okamihu neveril

Trnava otočila zápas proti Nitre v záverečných minútach.

Podiel na tom mal aj žolík Tomáš Brigant, ktorý prišiel do hry v 80. minúte a na vyrovnanie nepotreboval ani 60 sekúnd. „Bol to môj prvý dotyk s loptou, chvíľu som ani sám neveril, že to tam padlo,“ hovoril s úsmevom nízky krídelník. „Trochu som sa bál, že to bude iba brvno, pretože mám na takéto situácie smolu. Prvý gól za Trnavu som si nemohol predstaviť krajšie.“

Po dvoch prehrách zabral Spartak naplno, víťazstvo nad Nitrou mu v záverečných sekundách vystrelil stopér Ivan Hladík. „Vyznie to možno blbo, ale asi nám pomohlo, že sme inkasovali ako prví. Potom sme sa začali viac tlačiť k bráne súpera, hrali sme na riziko a to sa nám vyplatilo. Takéto ťažko vybojované víťazstvá chutia najsladšie,“ tešil sa Tomáš Brigant.

Spokojný bol aj strelec rozhodujúceho zásahu Ivan Hladík. „Najdôležitejšie bolo, že sme to po inkasovanom góle nezabalili a skóre sme otočili. Gól v záverečných sekundách je pekným bonusom.“ Dvadsaťštyriročný obranca sa k nemu dopracoval relatívne jednoducho. „Pred bránu išiel center, Yilmaz ho predĺžil, obranca súpera mi ho spracoval a mne už zostalo iba vystreliť na bránu. Skvelý pocit, verím, že takáto výhra nás nakopne k ďalšej pozitívnej šnúre,“ dodal Ivan Hladík.