VIDEO: Takto môžete vyhrať 20 tisíc eur, Mikulič s Majtánom majú recept

VIDEO: Takto môžete vyhrať 20 tisíc eur, Mikulič s Majtánom majú recept

Ambasádor Fortuna ligy Martin Mikulič a známy slovenský futbalista Tomáš Majtán si skúsili súťaž #20TISICOVKA.

Mr. Zero zostáva v bráne pri obľúbenej prestávkovej súťaži na zápasoch Fortuna ligy aj v tejto sezóne. Súťaž sa volá #20TISICOVKA, opäť ju prináša stávková spoločnosť Fortuna SK a opäť môžu súťažiaci získať rozprávkovú prémiu vo výške 20-tisíc eur. Medzi prvými si súťaž skúsili ambasádor Fortuna ligy a futbalový expert Martin Mikulič a známy slovenský futbalista Tomáš Majtán, ktorého z našich ligových trávnikov poznáme najmä z účinkovania zo Žiliny, Senice či Interu Bratislava.

"Je to náročné, ale dá sa to," zhodujú sa obaja strelci, ktorí sa snažili prekonať Mr. Zera. Recept na úspech je jednoduchý. Stačí prekonať Mr. Zera v bráne 5-krát. K dispozícii máte 5+1 streleckých pokusov. "Je to taký super bonus pre divákov. Prídu na Fortuna ligu, prihlásia sa do súťaže a pri troche šťastia môžu získať až 20 000 eur. Ak aj nezískajú túto prémiu, môžu si odniesť nižšie finančné bonusy," opisuje obľúbenú súťaž Martin Mikulič.

Tomáš Majtán v minulosti dával ligové góly najmä v drese Žiliny. Je to útočník, kanonier, ktorý pozná návod, ako prekonať nejedného kvalitného gólmana. Ako na Mr. Zera? "Treba sledovať brankára. Diery sú ďalej od seba. Brankár sa musí pohnúť skôr, ako kopnete. Mala by víťaziť technika nad silou," odporúča skúsený útočník. 

  

Takto testovali #20TISICOVKU Mikulič s Majtánom

  

Nová lopta "hop alebo trop"

Úplnou novinkou je lopta "hop alebo trop". Súťažiaci ju môžu aj nemusia využiť. Lopta má príznačný názov. Súťažiaci môže po nej siahnuť po odkopaní piatich pokusov, ale nemusí. Je to ňom. Ak ňou dá gól, získava dvojnásobok dovtedy vystrieľanej sumy. Ak naopak neuspeje, stráca všetko, čo si dovtedy vykopal. Zaujímavá situácia nastane, keď súťažiaci dá štyri góly z piatich. Potom môže siahnuť po lopte "hop alebo trop" a ak ňou prekoná Mr. Zera v bráne, získa prémiu 20 000 eur, prípadne podiel z nej, ak bude mať súťaž za celú sezónu viac takto úspešných účastníkov.